Önskningar på 30-årsdagen!


Date: 2012-03-30 Time: 17:03:22
Kategori: Blandat { 5 Kommentarer }
______________________________________________________


Idag tar jag klivet från 20-årsåldern - jag fyller nämligen 30 år idag. Det känns väldigt vuxet på något vis (vaknar man någonsin upp och känner sig sådär vuxen?) och jag ska fira hela helgen. Jag passade på att ta ut en semesterdag från jobbet och har unnat mig sovmorgon, kaffe på sängen och sol i trädgården. Ikväll ska jag mysa tillsammans med min man över en god middag, imorgon festar jag till det med 18 fina vänner på Yaki-Da där vi ska äta god mat och dricka bubbel och på söndag kommer min familj hit för grillning och tårta. För övrigt fusk-firade jag redan igår på jobbet, mina underbara kollegor hade köpt en fin present till mig och jag bjöd på fika för att tacka.

Dagen till ära slänger jag upp ett kollage med skönhetsprylar jag önskar mig just nu. Lite sent för en önskelista kanske, men vem säger att jag inte kan köpa dem i present till mig själv?

Jag behöver verkligen en bra hårinpackning för mitt slitna, behandlade hår. Dags att prova hyllade Moroccanoil kanske?

Tack vare det fina vädret och att vi nu har en trädgård att njuta av har jag upptäckt att mina ben är vitare än vitast just nu. Brun-utan-sol från Hawaiian Tropic känns som en bra räddning!

Det är inte så att jag inte har "tillräckligt" med läppglans, men det finns alltid plats för ett till Till exempel det fina babyrosa från Clarins.

Egentligen skulle jag vilja ha superparty-lacket från Wet & Wild på mina naglar redan imorgon. Hur fint är det inte?

Alltså, nagellackstället! Jag har spanat på det i månader och varit väldigt nära att klicka hem det flera gånger. Det skulle vara toppen att äntligen få ordning på lackkaoset hemma hos mig.

Sist men inte minst: Too Faceds nya palett Summer Eye. Snyggt, somrigt, färgglatt. I love!

Tävling - Vinn produkter från Lush!


Date: 2012-03-27 Time: 21:18:07
Kategori: Tävlingar { 5 Kommentarer }
______________________________________________________


Hej! Nu är jag äntligen tillbaka efter att ha varit borta från bloggen alldeles för länge. Jag har haft en svacka som jag hoppas är över nu, där jag har försökt jonglera bokslutstider på jobbet med ett nytt spännande volontärsuppdrag som jag har börjat med på fritiden.

Att jag är tillbaka tycker jag att vi firar med att kicka igång en riktigt bra tävling! I potten ligger inte mindre än 10 produkter från Lush (värde c:a 575 kronor), som äntligen har öppnat egen webshop. Produkterna är:

♥ Lustre - Skimrande puder
♥ Peace - Massageolja i fast form
♥ Friends With Benefits - Massageolja i fast form
♥ Latte Lip Tint
♥ Love - Parfymprov
♥ Ginger - Parfymprov
♥ 1000 Kisses - Parfymprov
♥ Chou Chou I Love You - Toothy Tabs
♥ Rose Queen - Badbomb
♥ Rose Jam Bubbleron - Badbit

Sugen? Klart att du är. För att vara med och tävla om godbitarna gör du såhär:

1. Ta reda på ingredienserna i Lush badbomb "Fluffy Egg".
2. Skicka ett mail till beauty_place@hotmail.com med ditt svar. Inkludera även ditt fullständiga namn och adress, så att jag kan skicka allt om det är just du som vinner. I ämnesraden skriver du "Tävling Lush".
3. Gör detta senast den 3 april 21:00.

Efter slutdatumet kommer jag att utse en vinnare och kontakta denne.

Max Factor - Cute Coral


Date: 2012-03-12 Time: 21:35:50
Kategori: Naglar { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Cute Coral är en nyans som ingår i Max Factors nyhet Glossfinity-nagellack. Precis som namnet antyder är just det här lacket en starkt korallig nyans som passar finfint till vår och sommar.

2 lager av Glossfinity ger bra täckning på mina naglar, även om jag tänker att färgen hade kunnat "poppa fram" ännu mer om jag bara haft tiden och tålamodet att lägga på ytterligare ett lager. Med under- och överlack (i det här fallet även det från Glossfinity) får Cute Coral en snygg glansig finish, som jag tycker att våriga färger ska ha.


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0