Vinnare i tävlingen!


Date: 2011-08-28 Time: 22:41:59
Kategori: Tävlingar { 9 Kommentarer }
______________________________________________________

Tävlingen om en kabukiborste från Sigma Beauty avslutades för ett tag sedan och nu är det äntligen dags att utse en vinnare.

Jag säger grattis till Amanda, som kammade hem vinsten den här gången! Amanda - kolla din mail, där finns info om hur du gör för att få hem sminkborsten till dig.

Stort tack till alla som deltog i tävlingen. Håll utkik efter fler fina tävlingar inom kort, jag har en hel del grymma utlottningar på g.

Jag har inte glömt er!


Date: 2011-08-25 Time: 23:11:51
Kategori: Allmänt { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Nejdå, jag har inte glömt er eller lagt ner på bloggandet på något vis, även om jag inte har skrivit något inlägg på några veckor.

Just nu står jag mitt uppe i en flytt och dessutom renoverar vi det hus vi ska flytta in i. Jag åker därför till huset direkt efter jobbet alla dagar i veckan och målar mm fram till det är dags att åka hem och sova. På helgerna fixar jag i vår blivande trädgård och renoverar lite mer.

Jag hoppas därför att ni förstår att bloggen går på sparlåga så länge. På söndag kommer vi att vara på plats och jag kommer att få mer tid över för bloggen igen! Då kommer jag att utse vinnare i Sigma-tävlingen (den som väntar på något gott).

Glöm inte att tävla!


Date: 2011-08-14 Time: 20:00:00
Kategori: Tävlingar { 5 Kommentarer }
______________________________________________________


Psst! Ni glömmer väl inte tävlingen om en kabuki-borste från Sigma, som rullar just nu på Beauty Place? Fram till 21:00 ikväll kan du vara med i utlottningen.

Läs mer om hur du kammar hem vinsten i inlägget här!

Veckans Cravings


Date: 2011-08-14 Time: 18:57:08
Kategori: Blandat { 3 Kommentarer }
______________________________________________________


I likhet med Beleza har jag egentligen inget jättespännande på min inköpslista just nu, mest välbehövliga saker som mitt badrumsskåp ekar tomt efter. Eftersom jag, som många andra skönhetsbloggerskor, tycker att det är rätt trist att köpa samma produkt två gånger i rad - även om den är bra - så piggar jag upp listan med att i alla fall köpa produkterna som behövs från andra märken än jag brukar.

Ett skönt serum är alltid bra att ha hemma för att hudvårdsprodukterna ska verka ännu bättre än annars. FACE Stockholm har precis släppt en ny, Essential C Energizing Serum, med c-vitamin som piggar upp och ska ge ett yngre utseende inom 60-90 dagar. Jag vet inte om det sistnämnda, men det är ju alltid bra med lite vitamintillskott.

Jag måste verkligen ha ett nytt torrschampo! Det är en av de hårprodukter som används mest hemma hos mig, så när jag är utan känner jag mig riktigt ofräsch. Jag diggar TIGI-produkter i allmänhet, så Rockaholic Dirty Secret Dry Schampoo skulle jag vilja prova.

Det är verkligen en färskvara med fina fötter. Jag skämde bort mig med pedikyr på bröllopsresan för ett par månader sedan men har sedan varit dålig på att hålla efter. 2 löppass per vecka senare skulle de må bra av en fet fotkräm och lite kärlek. Intensive Shea Foot Treatment Raspberry & Eucalyptus från TVÅL lockar just nu.

Aussie firar Australiens födelsedag


Date: 2011-08-10 Time: 10:00:00
Kategori: Hårvård { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


Australien firar i år sitt 110-årsjubileum och med anledning av detta passar Aussie på att släppa Limited Edition-flaskor av några av sina produkter. Aussie kommer ju, som bekant, från Australien och har flera gånger blivit korade till att ha några av de bästa produkterna inom hårvård.

Tre av Aussies produktserier får nya, festliga, utseenden med fyrverkerier på flaskorna; Take The Heat, Luscious Long och Miracle Moist. Alla serier riktar in sig på att återfukta olika hårtyper, vilket passar speciellt bra efter semestern. Det är kanske inte bara jag som behöver en rejäl fuktboost för håret efter sommaren - speciellt efter min incident med det gröna håret.

♥ Miracle Moist
är en serie för torrt och skadat hår som hjälper till att återfukta det med hjälp av bland annat extrakt från Macadamianöt.

Take The Heat är en serie produkter för dig som är flitig med att använda fön, platt- och locktång. Den motverkar frissigt och skadat hår med hjälp av Jojoba Seed-olja.

Luscious Long hjälper långa hårsvall att bli glansigt och motverkar kluvna hårtoppar.

Priserna för produkterna från Aussie ligger på 105-125 kronor flaskan och shoppas bland annat hos Kicks.

Älskade Skin Food!


Date: 2011-08-09 Time: 21:49:24
Kategori: Mina favoriter { 13 Kommentarer }
______________________________________________________


Underbara Skin Food från Weleda har jag hyllat förut. Jag kan dock lova att den här allroundkrämen är värd två inlägg (om inte fler) för den är verkligen bra. Ni ser kanske hur jag närapå har kramat ur varenda droppe ur min tub som jag fick i en goodiebag tidigare i år? Skin Food har nämligen blivit min räddare i nöden och följer alltid med mig i väskan nu.

Skin Food är en allroundkräm med växtextrakt från styvmorsviol, kamomill, bivax och ringblomma. Ingredienserna verkar lugnande och klådstillande och jag antar att det är därför krämen fungerar extra bra för mig. Jag har riktigt torr hud på händer och fötter i omgångar och behöver en rik, fet kräm som verkligen återfuktar. Här är inga mjölkiga konsistenser nog, jag vill ha en rejäl kräm!

Till största delen använder jag Skin Food som handkräm, men nu på semestern har den varit perfekt att ha med i packningen även som fotkräm. För mig fungerar den även när mina läppar torkar ut i solen, men det är nog en smaksak eftersom den smakar lite speciellt om man råkar slicka sig om läpparna. Skin Food luktar naturligt citrusaktigt - Weledas signaturdoft som har blivit en stor favorit, inte bara för mig utan för många andra bloggerskor också. Skin Food kostar runt 79 kronor och finns hos bland annat Kicks & Åhléns.

Tävla om sminkborste från Sigma Beauty


Date: 2011-08-07 Time: 20:30:18
Kategori: Tävlingar { 16 Kommentarer }
______________________________________________________


Nu är det dags för en riktigt bra tävling, om jag får säga det själv! Vi vet ju alla hur viktigt det är med bra verktyg för att lägga en snygg makeup, att de billiga varianterna man får med sminket ofta inte håller längre än några veckor och framförallt att de "äter upp" hälften av sminket. Tyvärr kan bra borstar och svampar vara lite dyra för till exempel studenter och det är svårt att unna sig sådana.

Jag och Sigma Beauty ger er därför nu chansen att tävla om en riktigt bra kabukiborste - F80 Flat Top Synthetic Kabuki, värd 16 dollar. Jag har själv en likadan och gillar den skarpt! Dessutom har den fått 5 stjärnor av 5 i betyg av 126 personer och ett mycket bra omdöme av LipGloss Bitch.

Flat Top Synthetic Kabuki är en foundationborste som fungerar för att applicera både torr och flytande foundation, genom att man buffar in den i huden. En riktig allroundprodukt för att lägga en snygg bas, med andra ord.

För att vara med och tävla gör ni såhär:


1. Svara på frågan: I vilken stad var jag och min make på bröllopsresa? Ledtråd: Kika i arkivet!

2. Länka till det här tävlingsinlägget i din blogg och tipsa om tävlingen. Du får gärna låna bilden om du vill. Obs: För att vara med i den här tävlingen krävs att du har en blogg, för er andra kommer det andra tävlingar snart.

3. Lämna en kommentar till det här inlägget där du skriver ditt svar samt att du är med och tävlar.
Glöm inte att ange en giltig e-mailadress samt din bloggadress i info-fälten! När tävlingen är slut kommer jag att kontakta vinnaren via mail för att fråga efter namn och adress så att vinsten kan skickas till dig. Gör detta senast söndag 14 augusti, klockan 21:00.

*Jag är en Sigma-affiliate

China Glaze - Midnight Kiss


Date: 2011-08-04 Time: 10:00:00
Kategori: Naglar { 8 Kommentarer }
______________________________________________________


Ibland är det roligt att blinga till vardagen lite och pynta naglarna med guld. Midnight Kiss från China Glaze ingick i trion Dreamin' of a Green Christmas som jag fick i julklapp av min make. Lacket är en metallisk guldig nyans som skimrar och glittrar när solen faller på naglarna.

Midnight Kiss innehåller ganska mycket och småkornigt glitter som gör att naglarna ser mindre ut som en julkula och mer som glammiga partynaglar. På bilden har jag två lager av lacket på men tror att det nästan skulle bli ännu finare med tre lager. Igår, när jag lackade, hade jag dock lite bråttom iväg på tjejkväll så det fick duga med två omgångar.

Nagellacket från China Glaze är väldigt krämigt och snabbtorkande, det är nästan så att jag inte hinner dra ett extra tag med penseln för att jämna ut det. En snygging som utan tvekan kommer att åka på igen!

Max Factor Fall 2011 - Elixir


Date: 2011-08-03 Time: 11:00:00
Kategori: Kollektioner { 7 Kommentarer }
______________________________________________________


I söndags skrev jag om Max Factors höstkollektion Eye Effects Collection. Här har vi nästa kollektion - Elixir Make Up - med produkter som är anpassade efter kvinnor i sina bästa år, runt 30 och uppåt (Och det säger jag inte alls för att jag själv fyller 30 nästa år, hehe.)

Elixir Make Up frontas av polska Malgosia Bela, en skönhet som representerar kvinnlighet riktigt bra om ni frågar mig, vilket passar kollektionen. Elixir är en serie smink som jag tycker utstrålar självkänsla och mogenhet, det känns tidlöst och snyggt. Denna kollektion kommer att lanseras i butiker under september och oktober i höst.

Elixir Make Up bjuder på följande produkter:

Colour Elixir Lipstick: En nyhet i hyllorna - ett läppstift som på 7 dagar ska hjälpa läpparna att gå från torra till lena. Att applicera läppstift på torra läppar (särskilt när det är starka färger) kan jag dock tycka låter sådär. Lanseras i hela 14 olika färger från rosa & röda till plommon & bruna. Läppstiften går loss på 125 kronor.

Colour Elixir Lip Liner: En läppenna med samma vårdande egenskaper som läppstiftet. Används med fördel tillsammans med stiften eftersom de 8 nyanserna matchar dem. Kostar 80 kronor.

Ageless Elixir Foundation: En 2-in-1-produkts som både innehåller serum och foundation. Passar till hy med fina linjer och har inriktning på att motarbeta ålderstecken. Ageless Elixir Foundation är medium- till heltäckande och ska även hjälpa till att skydda mot framtida skador. Innehåller SPF 15 och kommer att landa på prisvänliga 160 kronor.

Recension: Bath & Body Works - Intense Moisture Body Butter


Date: 2011-08-01 Time: 13:26:21
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


I juni tipsade jag om en butik som är väl värd ett besök när man är i USA - Bath & Body Works. Det är ett litet himmelrike med bad- och hudvårdsprodukter från golv till tak som dessutom säljs till plånboksvänliga priser. Jag fyndade sex olika produkter, en till min man och fem till mig själv, varav den här body buttern var en av godingarna.

Intense Moisture Body Butter är en riktigt fet fuktgivare och inte varianten du använder efter morgonduschen när kläderna ska på direkt efteråt. Därmed inte sagt att den är en sådan där butter som lägger sig som en klibbig hinna och aldrig riktigt absorberas av huden. IMBB är en perfekt body butter att lyxa till det med efter långduschen eller badet på kvällen, när din hud behöver lite extra fukt. Nu på sommaren är den bra för att förlänga solbrännan så att den inte flagar efter bara några veckor.

Doften hos varianten jag plockade upp i butiken, Warm Vanilla Sugar, är en mild vaniljdoft med hint av sheanöt. Den är inte så söt och överväldigande som vaniljdofter ofta kan vara, faktum är att den påminner lite om Body Shops Shea Nut Body Butter.

För mig som har torr hud, som börjar strama om jag inte smörjer in mig efter duschen, är Intense Moisture Body Butter toppen. Mitt enda önskemål är att den hade funnits att köpa i Sverige, så att jag hade kunnat fylla på förråden när min burk tar slut. Hade jag kunnat använda buttern inte bara då jag har tid att låta den sjunka in hade den fått toppbetyg - I'm loving it!

BETYG:



Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0