Max Factor Fall 2011 - Eye Effects Collection


Date: 2011-07-31 Time: 13:52:21
Kategori: Kollektioner { 4 Kommentarer }
______________________________________________________


I höst gör Max Factor som många andra sminkmärken gör just nu och lanserar flera olika kollektioner, med olika syften. Det är kul att se hur "budgetmärkena" (som kanske inte är så budget längre med tanke på att nya mascaran landar på ett rätt högt pris) satsar på mer marknadsföring nu. Dels har de olika kollektioner med lite tanke bakom, men framförallt har de insett storheten med sociala medier och vill nå ut till sina kunder genom den kanalen.

Först ut är Eye Effects Collection, som lanseras i augusti. Grundtanken är effektfull makeup som ska kunna skapas lätt, oavsett om man är ute efter en färgstark effekt, en enkel men elegant sminkning eller partysotning.

Eye Effects Collection innehåller produkterna:

Liquid Effect Pencil: En mjuk ögonpenna med precisionssudd i änden. En nyhet som finns i 6 olika färger och kommer att kosta 85 kronor. Nyanserna är Black Fire, Brown Blaze, Silver Spark, Violet Voltage, Lilac Flame & Green Glow.

Smoky Eye Effect Duoskugga: Den här stiftögonskuggan har lanserats tidigare men kommer i 2 nya färger i samband med den här kollektionen. Blue Tempest och Pink Plum heter de nya nyanserna som kostar 115 kronor/styck.

♦ False Lash Effect FUSION Mascara:
En uppdaterad version av tidigare False Lash Effect kommer i 2 olika nyanser, svart och blå. Ska både ge maxvolym och längd och är den produkt som jag tror att flest läsare kommer att vara intresserade av i den här kollektionen. Priset är 175 kronor.

Jag har fått hem ett urval av produkterna att testa - vad är ni mest nyfikna på att läsa om?

Kommentarer
delinda

kul att spana in lite höstnytt :)

2011-07-31 19:23:53
http://dolcedelinda.se
Veronica, Beauty Place

Delinda: Ja, hösten närmar ju sig faktiskt med stormsteg nu känns det som. Kul då att gå från värmen till höstkylan med lite roligt att se fram emot :)

2011-07-31 19:43:05
kerstin

jag är mest nyfiken på eyelinern!

Veronica, Beauty Place

Kerstin: Jag lovar att berätta mer när jag har testat :)

2011-08-03 21:16:42

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0