MAC Fashion Flower


Date: 2011-06-16 Time: 21:28:32
Kategori: Kollektioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________


MAC släpper ofta flera olika kollektioner under samma period, antagligen för att kunna attrahera en bred publik och visst funkar det?! En av de senaste i raden heter Fashion Flower som är en samling produkter med inspiration från blomvärldens skarpa färger och somriga, pastelliga nyanser.

Samtliga ögonskuggor i kollektionen är präglade med blommönster, hur vackert som helst och som vanligt svårt att sätta penseln i. Förutom de fina skuggorna hittar vi Lip Gelées (bland mina läppglansfavvos), Beauty Powders, läppstift, mascara och eyeliner.

På bilderna och swatchad ser ni snygga ögonskuggan Lucky Green samt Lip Geléet Budding Beauty - en aprikos nyans med lite skimmer. Jag kan lova att båda två ser riktigt fina ut och jag ser fram emot att börja leka med dem. Fashion Flower kommer att finnas i butik från och med 8 juli.

Läs gärna mer om kollektionen hos Purity, som har bilder på samtliga produkter i kollektionen. Är det något som lockar er i kollektionen?Kommentarer
Sublim

Jättefin grön nyans! Hoppas pressutskicket hittar hem till mig snart, så att jag kan få kika närmare på grejerna.:D

2011-06-16 22:06:26
http://www.sublimt.se
Veronica, Beauty Place

Sublim: Jättefin, bra pigment och krämig. Det går inte att inte älska MACs produkter.

2011-06-16 22:36:00
mathilda

mathildaamelin.blogg.se kikA in :D

2011-06-17 09:37:53
http://mathildaamelin.blogg.se/

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0