MAC Shop & Cook


Date: 2012-02-26 Time: 16:31:07
Kategori: Kollektioner { 9 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu börjar vårtecknen dugga tätt (och då snackar jag inte om plusgrader och krokusar). Om ett par veckor, närmare bestämt den 8 mars, släpps nämligen två av MAC:s vårkollektioner 2012. Båda färggranna och glada - precis som det ska vara på våren - jag gillar pasteller och neonnyanser i vårsolen.

Kollektionen Shop känns som den lite mer "damiga" kollektionen där läppstift såväl som rouge och ögonskuggor går i allt från rostfärgat till knalligt rött. Paletten jag gillar bäst går dock i lila toner. Slagorden shop-til-you-drop ackompanjerar produkterna.


Om Shop är damig så är Cook desto mer galen och det känns som en perfekt kollektion att "leka loss" och experimentera med i badrummet. Spana bara in nagellacken och byttorna med läppglans! Jag har fått hem läppglanset Purring, som är tangerine-färgad, doftar godis och kommer att passa utmärkt i vår.


Tipsigt 120205


Date: 2012-02-05 Time: 20:52:18
Kategori: Skönhetstips { 10 Kommentarer }
______________________________________________________Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0