Shoppat 090730


Date: 2009-07-31 Time: 09:03:58
Kategori: Shoppat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


Mamma frågade igår om jag var en shopaholic. Inte då. Jag tycker bara om att unna mig saker.

Jag hämtade nämligen ut ett efterlängtat paket hos mitt ombud igår. Det innehöll ett provkit med rengöring från KEB Swedish Formula, med rengöring, ansiktsvatten och en fuktkräm. Alltid lika skoj att testa nya märken och det ska bli spännande att se vad jag tycker om KEB. Jag passade på att klicka hem ett läppglans från Smashbox "gamla" Toki Doki-kollektion (som är utgående nu så passa på om du vill ha något) också - jag hoppas på den ultimata aprikosa nyansen.

Dessutom skäms jag nästan över att säga att jag, som skönhetsbloggare, aldrig har testat en primer. Därför blev det nu äntligen så att jag shoppade den berömda Photo Finish-primern från Smashbox. Jag har ju trots allt ett litet ansvar om att lämna recensioner till er som läser Beauty Place. Eller hur?

Eleven var dessutom lika duktiga som vanligt med att skicka med rikligt med prover - härligt! Bland annat lite parfym. Mer om det senare idag.

Skönhet under 100-lappen!


Date: 2009-07-30 Time: 21:43:37
Kategori: Fyndtips { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Ibland är det tajt i plånboken av diverse skäl. Men det finns en hel del godbitar att fynda - till och med under hundralappen. Ta bara en titt i mitt kollage för inspiration!


Tadé Badsalt med Jasminolja från Satine, för 56 kronor.

Jilda Beverly Hills - Silky Duos Eyeshadow (ok 110 kronor.. men nära som bara den).

Balm Balm Lipbalm finns hos Accessora för 89 kronor. Fynd, fynd, fynd!

Straight Up Colour-nagellack från Nailtini kostar 99 kronor hos Inezza.

En engångsförpackning innehållandes en härlig Mud Mask hos Kicks är inte dyr alls.

LDB:s Shower Gel with Silk säljs just nu för bara 19 kr hos Åhléns - med tanke på att deon i samma serie luktar godis har jag goda förhoppningar på den här!

Plattång för handväskan


Date: 2009-07-28 Time: 23:29:27
Kategori: Hårvård { 3 Kommentarer }
______________________________________________________


Den här underbart söta miniplattången kommer från HH Simonsen och är designad för att passa i handväskan. Perfekt för utekvällen eller om du vill göra dig i ordning hos en vän men inte vill släpa med dig din stora plattång. Värms upp till 210 grader på 30 sekunder och har 2 meters sladd. Skapade i alla fall ha-begär hos mig.
 
Kommer i en medföljande påse och finns i färgerna lila, svart och guld. Edit: Plattången är 16 cm lång.

Blush nya look!


Date: 2009-07-28 Time: 17:40:12
Kategori: Blandat { 1 Kommentarer }
______________________________________________________


Blush har lurat på ny hemsida ett tag nu och lockat med mail om att de snart, snart lanserar sin nya shop. Nu har de äntligen fixat och trixat klart och det ser görfint och fräscht ut tycker jag!

Allt är indelat i bra kategorier med egna underkategorier och även efter prisklass om man är ute efter en present i en viss grupp till exempel. De lovar även att ett utökat sortiment ska komma till Blush under hösten - alltid lika goda nyheter för beauty-junkies som oss, eller hur?

Om du anger blushmedlem i rabattkodsfältet får du dessutom 20% på hela sortimentet just nu! Gäller till den 31 juli.

Fina paletten Eyelights


Date: 2009-07-26 Time: 17:18:24
Kategori: Smink { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Tillbaks i "kalla" Sverige efter 1 underbar vecka i Side, Turkiet med min fina pojkvän. Sitter nu i sängen och surfar runt bland mail, favoritbloggar och Facebook för att uppdatera mig.

Fastnade direkt för den här fina paletten från Smashbox, när den var med i deras nyhetsbrev. Är man van Beauty Place-läsare vet man att bruna och naturliga nyanser i ögonskuggspaletter nästan alltid går hem. Riktigt svarta, fina färger har också visat sig vara rätt svårt att få tag på - de är alltid lite mesiga och grådaskiga i min mening. Eyelights lockar, minst sagt.


Goodbye Sverige!


Date: 2009-07-17 Time: 15:51:31
Kategori: Om Mig { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Bye bye regn & ostadigt väder... Nu packar jag min resväska och drar iväg med älsklingen till värmen i Turkiet i en vecka!

Vi ses här på Beauty Place nästa helg. Tills dess får ni gärna passa på att läsa igenom arkiven, vem vet - du kanske hittar nya tips och blir sugen på något du inte hade en aning om att du behövde?! Eller släng iväg ett mail, det blir jag alltid glad för.


Vinnare av goodiebag!


Date: 2009-07-17 Time: 10:23:58
Kategori: Tävlingar { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Stort tack till alla som var med och tävlade om goodiebagen här på Beauty Place!


Eftersom jag har semester har jag varit i Malmö i några dagar och därför postar jag inte vinnaren på bloggen förrän nu. Men den som väntar på något gott... Det var Carita som vann den härliga goodiebagen och kan gotta sig med lite hy hud- och hårvård i sommar. Svara bara på mitt mail med din adress så kommer vinsten på posten.

För er som inte hann vara med eller som inte vann den här gången kommer det en ny tävling inom kort. Håll utkik!

Inspiration: Christina Aguilera


Date: 2009-07-16 Time: 23:38:32
Kategori: Inspiration { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

När jag får frågan vilken kändis som inspirerar mig brukar jag säga att jag inte vill välja någon specifik utan att jag gillar sådana som kan variera sig och som inte kör på samma stil hela tiden. På senare tid har Christina Aguilera varit en sådan inspiration för mig och även om jag diggar den lite mer vågade looken med röda läppar så tycker jag om möjligt ännu mer om den till höger, där hon kör på en naturlig look men med en massa lipgloss.

Christinas look får du enklast med en riktigt bra bas - primer, matt foundation och concealer - för att få till det sminkade intryck som hon har. Använd sedan en mörk mascara och en brun eller grå kajal för att inte markera ögonen för mycket. Lite ljus ögonskugga längst in vid ögonvrån får du inte missa! Kombinera sedan med bronsig eller mörkbrun skugga över resten av ögonlocket och fada ut som ett V.

Vill du fortsätta med röda läppar - satsa på ett riktigt bra, lite dyrare läppstift och kombinera med ett mörkrosa rouge. Den naturligare looken får du med lite bronzingpuder + skimrande, rosa rouge och ett beige läppglans som ger mycket glans. Done!

Skuggnyheter


Date: 2009-07-10 Time: 15:02:12
Kategori: Nyheter { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

3 nya nyanser av Urban Decays Deluxe Eyeshadow lanseras nu. Freakshow, Frigid & Ruthless har tyvärr inte tagits in av HQ Hair än, men de kommer säkert inom kort.

Frigid (nyansen i mitten) tycker jag är absolut finast och jag tror att den skulle vara perfekt till en blå sotmakeup en varm sommarkväll. Åh, varför finns det så mycket man vill ha?
 

Tävla om goodiebag på Beauty Place


Date: 2009-07-06 Time: 21:28:42
Kategori: Tävlingar { 12 Kommentarer }
______________________________________________________


Då kör vi igen! Jag tycker att det var ett tag sedan ni fick tävla om något trevligt skönhetspris här på Beauty Place. Därför har jag plockat ihop några godbitar som jag nu delar ut till en av er.

I goodiebagen som 1 Beauty Place-läsare får på posten i nästa vecka hittar ni:

Nivea Diamond Touch Creme Oil Shower
Nivea Diamond Gloss Spray Treatment
Vera by CCS Light Day Cream
Schwarzkopf BC Hairtherapy Color Save Shampo
Schwarzkopf BC Hairtherapy Repair Rescue Treatment

Självklart vill du också vara med och tävla om de härliga priserna! För att delta är det bara att börja prenumerera på min blogg hos Bloglovin genom att klicka på knappen här nedanför. Lämna sedan en kommentar med ditt namn och en giltig mailadress som jag kan kontakta dig på. That's it! Tävlingen avslutas på söndag 12/7 klockan 21:00.

Edit: Till er som redan följer Beauty Place på Bloglovin så får ni gärna lägga in en länk på er blogg till tävlingen istället. Lämna sedan en kommentar så är ni också med och tävlar!


Skönhet i brevlådan


Date: 2009-07-06 Time: 10:18:17
Kategori: Shoppat { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Av någon magisk anledning verkar mina kajalpennor försvinna i tomma intet, så när det var rea på Nelly så passade jag på att klicka hem en kajal från Paula Dorf. Jag har aldrig testat smink från det märket innan och nya märken är alltid lika roligt att prova.

Just nu ligger rätt många produkter och väntar på att få recenseras här på bloggen. Jag ska försöka att lägga upp den första redan imorgon. Men först blir det tävling med lite olika godbitar - titta in på Beauty Place under kvällen!


Dagens craving 4/7


Date: 2009-07-04 Time: 13:06:36
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Dagens craving - en body souffle (bara namnet, liksom) från Sugar Baby. Fuktgivande med lite skimmer. Skimmer går bort, förutom på utekvällar eller på sommaren, när det helt plötsligt ser jättesött ut att ha lite skimrande brunbrända ben.

Om 2 veckor åker jag på solsemester, då skulle jag vilja ha Bomb Shell Body Souffle med mig i resväskan, att återfukta med efter dagens solande.



Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0