2000 Calorie i ny skrud


Date: 2012-01-31 Time: 11:00:00
Kategori: Allmänt { 4 Kommentarer }
______________________________________________________


Gamla trotjänaren 2000 Calorie Mascara från Max Factor, som jag vet att många har som go-to-mascara när de ska köpa mascara och man vill veta att den man får kommer att leverera, kommer inom kort ut i butiken i ny skrud. Jag minns att just den här mascaran var en av de första jag testade, som fanns i mammas sminkväska när jag var tonåring. Den fick vara med mig länge, ungefär fram till att jag började sminkblogga och drabbades av behovet att alltid testa nytt och vilja recensera andra mascaror.

En ny, modernare och lite mer stilren flaska är det som erbjuds. Lite mer raka linjer men med detaljer i guld som tidigare. Max Factor lovar dock att innehållet är samma formula, med ett resultat av dramatiska, voluminösa ögonfransar.

Blir du sugen på den uppdaterade mascaraklassikern?

Shoppat 120118


Date: 2012-01-29 Time: 15:55:14
Kategori: Shoppat { 15 Kommentarer }
______________________________________________________


Finns det något mer irriterande än när en produkt tar slut som man använder dagligen och som dessutom är en stor favorit i sminkväskan? Jag brukar ta till knep som att klippa förpackningen på mitten (om den är gjord i plast), skaka rejält på behållaren för att få fram det som gömmer sig på botten eller skrapa rejält på sidorna i jakt på mer.

Förra veckan var det bara att inse att min favoritfoundation från FACE Stockholm var helt slut och jag behövde ge mig ut på stan i jakt på en ny flaska. Ivrig att testa nytt stannade jag till i disken för Estée Lauders produkter på Åhléns. Jag fick otroligt bra service av en tjej där som hette Lina, som sminkade av och återfuktade med en hel regim av produkter och sedan sminkade i ordning mig med en foundation (plus lite annat smått och gott) som hon tyckte skulle passa mig. Hon fick till ett jättesnyggt resultat, så jag åkte hem med Double Wear Light, en foundation som lyckligtvis tillverkas i riktigt ljusa nyanser som passar min vinterhy.

Dessutom fick jag med mig tre burkar med prover på rengöring och Estée Lauders hypade serum Advanced Night Repair. Har ni någon favorit från Estée Lauder?

Recension: KEB - Hydrating Antioxidant Mask


Date: 2012-01-17 Time: 21:06:34
Kategori: Recensioner { 11 Kommentarer }
______________________________________________________


KEB Swedish Formula är, som trogna läsare vet, ett av mina favoritmärken inom hudvård. Det är KEB och Dermalogica som trängs på toppen. Jag tycker att det är jätteroligt att det finns ett svenskt märke som är en så värdig utmanare till storsäljarna från USA. Märkets body lotion är ett poäng ifrån full pott medan ansiktsrengöringen kammade hem högsta betyg i en recension av mig för ett par år sedan.

Hydrating Antioxidant Mask, en del av goodiebagen från skönhetsbloggträffen i höstas, är senaste tillskottet i min KEB-samling. Masken ska både återfukta och ge näring till hyn med hjälp av E-vitamin och andra aktiva ämnen. På hösten och vintern är min hy rejält bråkig med mig, jag är torr - på gränsen till fnasig - och rödflammig i omgångar. Det gäller med andra ord att hitta snälla produkter som samtidigt gör ett grundligt och bra jobb.

Jag har använt ansiktsmasken en gång i veckan i ett par månader nu och även om jag inte kan säga att jag ser något direkt "långsiktigt" resultat, det vill säga att min hy mår bättre och bättre över tiden, så diggar jag verkligen den direkta effekten. Allra bäst fungerar såklart masken om jag förbereder med ansiktspeeling men även att ha på den under endast 5 minuter efter att jag tvättat av sminket gör skillnad. Min hy blir babylen och väldigt mycket lättare att sminka dagen efter.

Dagen efter, ja - det är då det rejäla resultatet märks. Jag tycker inte att jag märker någon jätteskillnad direkt efter att jag tvättat av ansiktsmasken men när jag vaknar morgonen efter så är det som att masken på något vis har verkat på tilläggstid. Jag är len och mjuk som efter en ansiktsbehandling.

Full pott hade Hydrating Antioxidant Mask kammat hem om den gjort att min hy blev finare och finare över tid. Men så är det ju tyvärr, fin hy är en färskvara som måste hållas efter och den här ansiktsmasken är en bra hjälp på vägen!

*affiliate

BETYG:

Vinnare av hudvård från Natuvive!


Date: 2012-01-10 Time: 20:17:30
Kategori: Tävlingar { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Hej allihop! Nu är det dags att utse de 5 vinnarna som kammat hem varsitt hudvårdspaket från Natuvive. Tusen tack för alla fina bidrag, jag blev riktigt berörd av flera av era bidrag om vad ni värderat högst bland era julklappar. Jag har använt en slumpgenerator för att dra fem vinnare - kolla er mail, där har ni mer info om hur ni går tillväga för att få hem era vinster.

Aida: "Min bästa julklapp var parfymen Miss Dior Cherie som jag har suktat efter hur länge som helst!"

Linda: "Årets bästa julklapp är utan tvekan Sigmas "the cities"-kittet i Londonvarianten som jag fick av min pojkvän, efter att jag hintat frekvent (på ett inte alls diskret sätt) om det i ett par månader. Riktiga penslar, yay!"

Erika: "Min bästa julklapp i år fick jag av min pojkvän och det var Naked-palette från Urban Decay. Blev så glad, har önskat mig den länge och den var verkligen så fantastisk som jag trodde!"

♣ Cherry Cheek:
"Den bästa julklappen 2011 var ett par riktigt fina träningsskor. Jag har äntligen fått tummen ur och börjat träna, men har fått sådana fruktansvärda skavsår av de Conversen jag tränar i. Så de här snygga svarta & lila skorna kommer verkligen att peppa mig att träna ännu oftare!"

Kajalpennan: "Den bästa julklappen var egentligen att en av mina bästa vänner blev mamma på juldagen och att allt gick precis dom det skulle. Materiellt var det tekoppar ur Sagaforms serie Retro som jag tycker så mycket om."

Glöm inte att tävla!


Date: 2012-01-04 Time: 11:00:00
Kategori: Tävlingar { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Pst! Idag är sista dagen att tävla om ett av fem hudvårdspaket från Natuvive, missa inte det.

Tävlar gör du här.

De bästa skönhetsfynden just nu!


Date: 2012-01-03 Time: 21:01:37
Kategori: Fyndtips { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

På nätshopparna kan man göra riktigt bra fynd såhär efter att julhandeln är över. Passa på att fylla på lagren med skönhetsprodukter eller köp det där som du inte fick i julklapp, men som du önskade dig. Här är mina bästa tips just nu!


Plattång från GA.MA - Om du inte redan har en du älskar så kan jag verkligen rekommendera det här märket! Fyndpris: 549 kronor (ord. pris 795 kr) hos Eleven.

♥ Doften CLEAN Summer Eau Fraiche - För vi kan ju i alla fall inbilla oss att det är sommar och varmt, trots att snön vräker ner utanför mitt fönster just nu. Fyndpris: 348 kronor (ord. pris 695 kr) hos Inezza.

Coconut Milk Hydrating Body Wash från Chocolate Sun - Ni hör väl på namnet att den luktar mums? Fyndpris: 275 kronor (ord. pris 395 kr) hos Nelly.

Eco Foundation från Oliva by CCS - Det är stor utförsäljning av CCS just nu hos Lyko, så nu kan du som varit nyfiken på den här produkten testa tokbilligt. Fyndpris: 49 kronor (ord. pris 105 kr) hos Lyko.

Vernis Triple Lack från Lancôme - Ett av de bästa fynden om du frågar mig. Lacket finns i över 15 olika nyanser för fyndpriset 117,50 kronor (ord. pris 235 kr) hos Kicks.

*affiliate


StyleStore Bloggpanel


Date: 2012-01-02 Time: 20:04:10
Kategori: Allmänt { 4 Kommentarer }
______________________________________________________


Ni har väl inte missat StyleStores helt nya gästbloggpanel? Med jämna mellanrum kommer jag och 5 andra fina bloggerskor att ge skönhetstips, tipsa om våra favoritprodukter och recensera nya godingar från StyleStores webshop. Här kan du läsa StyleStores intervju med mig, där får ni bland annat reda på vilken produkt jag inte kan vara utan, hur jag sminkar mig till fest och vilket mitt värsta skönhetsminne är.

Jag är i gott sällskap med Elin Fagerberg, Fabiana, Karin på Vacker & Underbar, Lina på Make it Fab och Veronica på Venus Vanity.


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0