Tävla om hudvårdskit från Natuvive


Date: 2011-12-28 Time: 21:10:49
Kategori: Tävlingar { 30 Kommentarer }
______________________________________________________


Om vi ska fira mellandagarna med en riktigt grym tävling? Oh yes! Lagom till att julen är över och alla julklappar är utdelade drar jag igång med en generös tävling om hudvård från Natuvive. Jag har inte mindre än 5 kit att lotta ut - så kom igen och tävla, för här är chansen stor att du kammar hem en vinst!

Kitet innehåller 2 produkter från serien Age Control som skyddar huden mot åldrande, både för dig som ännu inte har synliga ålderstecken utan bara vill förebygga och för dig som tycker att ålderstecknen börjar synas.

♦ Cleanser Age Prevent:
Rengör varsamt och förnyar huden så att den får tillbaka sin naturliga lyster. Den lätta och skonsamma formulan, berikad med naturlig aloe och druvkärnolja, avlägsnar även makeup och lämnar huden mjuk och fräsch. Med hjälp av silkesprotein förebygger den uttorkning och ger en silkeslen känsla.

♦ Day Cream SPF 10 Age Prevent:
Minimerar synliga fina linjer och återställer hudens naturliga fuktbalans och fräschör. Berikad med naturlig druvkärnolja, aloe och UV-skydd ger krämen skydd mot fria radikaler och framtida påfrestningar. Utöver detta ger den lätta formulan med silkesprotein en silkeslen känsla.

För att vinna, gör såhär:

Lämna en kommentar till det här inlägget där du berättar om den bästa julklappen du fått i år.
Glöm inte att ange en giltig e-mailadress i info-fältet! När tävlingen är slut kommer jag att kontakta vinnaren via mail för att fråga efter namn och adress så att vinsten kan skickas till dig. Gör detta senast onsdag 4 januari, klockan 21:00.

Beställning från Sigma Beauty


Date: 2011-12-13 Time: 21:25:49
Kategori: Shoppat { 9 Kommentarer }
______________________________________________________


Igår dök äntligen min beställning från Sigma Beauty upp, den har verkligen varit efterlängtad! En av mina favoritborstar är från just Sigma och därför var jag väldigt nyfiken på att testa fler. Det var en aning svårt att begränsa sig bland verktygssortimentet, men fyra borstar och en ögonskuggepalett fick komma hem och bo hos mig. Från vänster till höger:

F70 Concealer: En syntetisk borste speciellt framtagen för att applicera concealer som ska dölja mörka ringar under ögonen. Den är också rekommenderad för pilligt jobb på mindre områden.

E35 Tapered Blending: Ögonskuggspensel med långa borst för att tona och sudda fram en snygg övergång mellan olika skuggor, på den rörliga delen av ögonlocket men främst i globlinjen.

E55 Eye Shading: Rundad ögonskuggspensel för att applicera pressad eller lös ögonskugga över ögonlocket och bygga upp en snygg intensiv färg. Gjord av naturhår.

E25: Blending: Oval ögonskuggspensel för att sudda skarpa linjer eller fixa till en ögonskugga som blivit lite för intensiv i färgen på ögat. Fungerar även fint för att applicera primer eller basskugga

E25 i reseformat: Gåva på köpet!

Flare: Ögonskuggspalett med 8 snygga skuggor. 4 färgstarka nyanser och 4 basfärger som måste invigas redan imorgon!

Omdömen kommer såklart här på bloggen så småningom men säg gärna till om det är något ni är extra nyfikna på. Sugna på att shoppa Sigma Beauty ni också? Den här länken ger er en gratis gåva när ni beställer för mer än 30 dollar (ungefär 200 kronor).

*affiliate

Recension: Max Factor - False Lash Effect Fusion


Date: 2011-12-11 Time: 19:42:05
Kategori: Recensioner { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


Många är mascarorna som just nu ligger i min sminkväska och trängs, väntandes på en recension. En hejdundrandes blandning av alla höstens & vinterns sminkreleaser och sådana som jag själv varit nyfiken på länge och därför köpt på någon av mina turer till stan de senaste månaderna.

False Lash Effect Fusion från Max Factor är en av de mascaror som släpptes i höstas, en uppdaterad version av False Lash Effect, som jag var lagom impad av när jag testade för ett par år sedan. Mascaran ska i den nya varianten fixa både längd och volym till dina fransar. Mycket spännande (tycker jag i alla fall) att se hur jag upplever den här mascaran, med andra ord. I allmänhet kan jag räkna gångerna som jag tyckt om en "uppdaterad" produkt på en hand.

Men... där den gamla, vanliga False Lash Effect går bet och fäller alldeles för mycket - där håller Fusion måttet mycket bättre! Jag brukar i vanliga fall tycka att ju fetare borste desto bättre, men i just det här fallet är det bra att den är lika smal över hela borsten. Det gör det lättare att komma åt i inre ögonvrån utan att kladda, vilket är bra för mig som är lite darrig på handen.

Mascaran är lättapplicerad och bygger fin längd på fransarna - speciellt de nedre. Volymen, som Fusion utlovar, är lite svårare att komma åt och kräver några drag (på bilden har jag ungefär fyra jämna lager). False Lash Effect Fusion är inte den enklaste volymmascaran som går att få perfekt på någon minut, men om du är beredd att lägga lite tid så är det här ett riktigt bra val!

BETYG:*affiliate


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0