Color of Innovation - Stila, fall 2010


Date: 2010-07-31 Time: 18:06:41
Kategori: Kollektioner { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


Höstkollektionen från Stila heter Color of Innovation och visar prov på lite härliga, höstiga färger. Lila, jordigt, mörkgrönt och plommon samsas på ögon och läppar. Promobilden är väl lagom inspirerande - Stila kunde gärna ha fått fläska på med ännu lite mörkare och dovare höstnyanser i ögonskuggepaletten, men jag gillar rouget och läppglanset på modellen. Själv kommer jag också att byta ut ljust rosa rouge och nudefärgade läppar mot aprikosa toner på kindbenen och mer färg på läpparna i höst.

En närmare titt på ögonskuggepaletten Backstage Eye Shadow Palette är väl också på sin plats. Jag tycker att färgerna ser mörkare ut i själva paletten än vad bilden på modellen visar upp, det gillas! Höst = auberginelila och skogsgrönt för min del!


Ni får en närmare titt på utbudet av läppglansen Long Wear Liquid Lip Color också. Glansen skall sitta på plats i 24 timmar (vilket jag dock tvivlar på) så det kan väl liknas vid en sorts lip stain. 6 olika nyanser, från rött till rosa och brunaktigt, finns att välja på i kollektionen. Nummer 2 och 3 uppifrån, Muse & Patina, kommer jag att titta närmare på. Blir ni sugna på något i kollektionen?


Vill ha: Too Faced Naked Eye


Date: 2010-07-24 Time: 22:50:27
Kategori: Nyheter { 14 Kommentarer }
______________________________________________________

Ögonskuggspaletten Natural Eye från Too Faced är minst sagt välanvänd hemma hos mig, den champagneskimrande basskuggan Silk Teddy använder jag över hela ögonlocket och upp till brynet tillsammans med de flesta andra ögonskuggor jag har. Ungefär 4 dagar av 7 i veckan kombinerar jag den med någon annan, mörkare nyans från samma palett - brun eller mossgrön till exempel.

Paletten Naked Eye, som är ny i Too Faceds utbud, ligger därför högst upp på min önskelista just nu. Vad tycker ni, köpa eller inte köpa?



Veronica gillar: Shimmer Body Lotion från Body Shop


Date: 2010-07-16 Time: 20:44:28
Kategori: Mina favoriter { 9 Kommentarer }
______________________________________________________


De senaste helgerna har jag partat för hela slanten. Då har min nya body lotion från Body Shop kommit väl till pass - den återfuktar perfekt, doftar helt fantastiskt och har lagom mycket skimmer för att jag ska känna mig partyfin lite snabbare. Det är lite synd att skimret vill smitta av sig på de jag kramar också, men det är nåt jag kan stå ut med, hihi.

Jag köpte min flaska i Los Angeles, men den finns säkert här i Sverige också. Se till att slå till om ni ser den - jag lovar att ni kommer att älska den lika mycket som jag!

Har ni någon body lotion ni älskar mer än någon annan?

Dagens Cravings 14/7


Date: 2010-07-14 Time: 20:43:07
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________


Det där köpsuget, det sätter alltid in när jag inte får shoppa och ska hålla i pengarna av någon anledning. Just nu sparar jag och sambon för fullt till vårt bröllop nästa år, så jag försöker att inte impulsshoppa lika mycket som jag brukar. Men det slår aldrig fel - har man flera tusenlappar att spendera, ja då hittar man inget och ska man inte öppna plånboken, då dyker allt fint upp framför ögonen, som av magi.

Just av den anledningen försöker jag att inbilla mig att alla fina nyhetsbrev, med ämnesrader som bara handlar om reor eller höstfint, inte lockar mig överhuvudtaget. Hade jag fått välja fritt just nu hade jag dock klickat hem det här fort som ögat.

Private Affair Palette från Lorac. Behöver jag förklara varför? De färgerna på mina ögonlock i höst skulle vara superfint.

NARS Larger Than Life Volumizing Mascara. Jag behöver faktiskt en ny mascara, min smular och har sig just nu. I don't like.

O-Bronze från Smashbox. För att jag, trots värmen och solskenet, ännu inte fått någon bränna att tala om. Dessutom är O-Bronze på rea för 75 kronor hos Eleven - det är för bra för att inte klicka hem! Snälla, kan inte någon annan shoppa den, så att någon utnyttjar superpriset i alla fall?

Dagens Fråga 100705


Date: 2010-07-05 Time: 20:04:00
Kategori: Dagens Fråga { 4 Kommentarer }
______________________________________________________


Av Jennsan fick jag en fråga angående inlägget Nya godingar från Urban Decay.

Fråga: Hur får man tag på Urban Decays smink? Har inte hittat någonstans, beställer du från utomlands? Vilken sida isf? Tacksam för svar :)

Svar:
Det bästa alternativet är utan tvekan att försöka passa på att shoppa när du är utomlands, till exempel i London eller någonstans i USA. Först och främst för att du kan passa på att känna på och prova produkterna, se om den där färgen du suktat efter verkligen är så fin i verkligheten eller om en skugga kanske är lite för glittrig för din smak. Har du inte turen att kunna shoppa utomlands eller om du helt enkelt är alldeles för otålig för att vänta till nästa resa, så finns Urban Decay som tur är att köpa hos några webshoppar, även om de inte alltid har de senaste produkterna eller alla nyanser i lager.

HQ Hair säljer ett rätt brett utbud av produkter från Urban Decay. Här hittar du allt ifrån mascara, till läppglans, till ögonskuggor (i 26 olika nyanser). Inga problem med tullavgifter etc härifrån.

Look Fantastic är en av mina absoluta nätfavoriter med snabba leveranser och grymma priser på olika paket och kit med produkter från samma märke. Här finns foundations, massor av ögonskuggor, mascara och läpprodukter av olika slag. Inte heller här behöver du trassla med tullavgifter.

ASOS är en inte lika traditionell nätbutik att shoppa smink ifrån men de har faktiskt en hel del godingar från Urban Decays sortiment. Både mascaror, läppstift och eyliners (bland mycket annat) sällskapar på den här shoppingsajten.

Illamasqua - Untold


Date: 2010-07-04 Time: 18:41:16
Kategori: Naglar { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Untold


Illamasquas
nagellack Untold är en riktig goding! Jag fastnade direkt för den när jag såg den i hyllan på Sephora i Los Angeles. Man kan nog inte anklaga mig för att vara en superstor lackfantast, det brukar vanligtvis åka på när det är partydags och ibland om jag har en stund över på söndagskvällen för att orka sätta igång och måla naglarna.

Igår var jag iväg och firade en av mina kompisars födelsedag och kom på att det skulle vara fint med matchande tå- och fingernaglar, en kvart innan vi skulle ut genom dörren för att hinna med spårvagnen. Två lager av fina, glittriga Untold hanns med innan vi promenerade iväg ut i värmen. Jag tror att 3 lager skulle vara ultimat för att det här lacket verkligen ska komma till sin rätt, men åh vad härligt och glittrigt det är!

Sexy Mama!


Date: 2010-07-01 Time: 20:18:35
Kategori: Mina favoriter { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Sexy Mama är ett puder som redan har blivit hyllat av många andra skönhetsbloggerskor där ute. Så med det här inlägget tänkte jag bara meddela er att jag gör de bloggerskorna sällskap från och med nu - pudret från The Balm är verkligen underbart!

Blänket som brukar göra sig påmint på varenda liten bild jag är med - i T-zonen, speciellt i pannan - försvinner i flera timmar med Sexy Mama. Drygt, hållbart och perfa att ha med i kuvertväskan. Där får den ligga hela lördagskvällen för i helgen ska jag ut och fira fina vännen Emily, det ska bli jätteroligt!




Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0