Det var min tur att vinna...


Date: 2009-11-14 Time: 18:36:19
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Som ni säkert vet vid det här laget så tycker jag om tävlingar här på bloggen. Själv brukar jag dock aldrig orka delta i andras tävlingar, utan det blir dem där jag känner att jag verkligen vill ha det som bloggaren tävlar ut, riktigt RIKTIGT mycket. (Ja, jag är lite lat)

Därför blev jag jätteglad när jag kammade hem priset i söta Elinas tävling (Elina driver dessutom en av mina absoluta bloggfavoriter) om en Too Faced-palett med 9 toppenfina ögonskuggor. Jag har dessutom inte ens testat Too Faced innan. Jag kan lova att jag bara blev glatt överraskad när jag började sminka mig med skuggorna förra helgen, när jag firade min pojkväns födelsedag. En lite extra kul grej med den här paletten är att den innehåller små "instruktionskort" med tips om hur man får till olika fina sminkningar - för party, vardag med mera.

Too Faced


Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0