Återfukta, återfukta!


Date: 2007-11-12 Time: 18:53:55
Kategori: Hudvård { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

image386
Jag vet inte hur det är för er. Men för mig är det ett litet h-e att få mina läppar att vara mjuka och fina så fort det blir kallt ute. Jag kämpar med läppbalsam av olika slag och är noga med att hålla mig ifrån att använda läppglans när det är minusgrader ute. Men de vill inte riktigt ändå.

Så jag blir nyfiken när jag läser om sådana produkter som Shizen - Lip Hydrating Serum, som är något så bra som en fukt-boost med bara naturliga ingredienser. Man ska applicera en droppe på läpparna på kvällen och en under läppbalsamet på morgonen och så ska läpparna må mycket bättre.

Jag kan tänka mig att det luktar lite skumt och känns lite underligt... men jag vill testa ändå. Finns på Eleven för 249 kronor.

Rich Plum


Date: 2007-11-10 Time: 19:30:22
Kategori: Hudvård { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

På min 10-i-topp-lista hade The Body Shops Body Butters en självklar plats, jag älskar att smörja in mig med den efter en lång dusch.

The Body Shop lanserar nu en ny doft i deras hudvårds-serie, Rich Plum, som de beskriver som söt och fruktig. Måste nästan spanas in, blir nog en promenad förbi deras butik imorgon. De brukar ju för övrigt ha massor av roliga presentförpackningar till lägre priser än vanligt, såhär runt jul.


image384

Någon som redan hunnit testa?

Lite shoppingtips


Date: 2007-11-10 Time: 13:54:40
Kategori: Blandat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Gratis är gott! Särskilt när det handlar om webshoppar som bjussar lite extra så här när advent börjar närma sig.

Hos Accessora får man fri frakt när man lägger en beställning innan söndag 11/11 och anger koden ER711FF i kassan. Jag är väldigt sugen på att testa något från Suki efter att LGB har hissat deras grejer så. Hos Accessora tycker jag också att det är ett stort plus att man kan kombinera sminkshoppandet med annat. Underkläder eller smycken är en väldigt uppskattad julklapp hos mig.

HQ Hair bjuder på en gratis present när man köper 2 produkter från samma märke, genom att man skriver in XMASFREEBIE i kassan när man shoppar loss.

Jag vill så gääärna börja klicka hem grejer redan nu. Kan inte någon stoppa mig?

10 Absoluta Favoriter!


Date: 2007-11-06 Time: 20:15:07
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Självklart är jag också med och listar...

Många produkter kanske inte kommer som direkta överraskningar för den som läser relativt regelbundet, men det kan ju vara bra med en sammanfattning ändå. Utan inbördes ordning:

♦ Dermalogica - Intensive Moisture Balance: Har hittat en ny älskling i den här vita tuben full med underbart! Dessutom har jag just fått ett paket från finaste vännen med en tub eftersom hon har tröttnat på sin. Så nu har jag så det räcker läääänge!

♦ The Body Shop - Body butters: Ständigt återkommande i min badrumshylla i olika lukter. Underbara!

♦ Redken - All Soft-serien (schampo, balsam & inpackning): Gör underverk med mitt hår - särskilt inpackningen!

♦ PROFFS - Saltvattensspray: Får nästan alltid vara med när det är dags att styla håret, antingen bara för att rufsa till lite eller för att få till volym i nyplattat hår.

♦ Make Up Store - Microshadows: Ögonskuggor som finns i alla färger och utföranden man kan tänka sig, matta, glittriga eller något mittemellan och som dessutom sitter hela dagen lång!

♦ The Body Shop - Vitamin E lip balm: Ett läppbalsam som jag a l l t i d återkommer till mellan varven.

♦ Lancôme - Hypnose mascara: Kärlek för ögonfransarna :O)

♦ Å - Shimmering body lotion: Åhlens egna märke har en väldigt bra body lotion med precis lagom skimmer-effekt för utekvällar eller när solbrännan tittar fram för under 50-lappen!

♦ Dermalogica - Ultracalming cleanser: Min favorit-rengöring hittills - mild, effektiv och helt enkelt bäst!

♦ Dior Addict - Ultra gloss: En ny förälskelse som sitter som berget och är lätt att variera - till vardags / party / dejt... you get the picture...


Bloggtema från PRET-ty.se


Date: 2007-11-05 Time: 20:35:38
Kategori: Blandat { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

PRET-ty är veckans bloggtema "Om jag fick 500 kronor att handla för på valfri webshop hade jag valt...." och jag hakar på såklart, är ju en av skönhetsbloggarna i nätverket.

Hmm.. här är det antingen mycket för små penningar eller lite och kvalitet som gäller och det är inte lätt. Men så här ser min önskelista hos Eleven ut:

Smashbox - Tokidoki Skin Tint: Ok, jag är lite sen men jag är otroligt sugen på att testa och se om tint:et är värt hypen! (275 kr)

Rosebud - Brambleberry Rose Lip Balm: Är mycket lockad av den här varianten av Rosebud, som är en ny storfavorit i min väska. Sheasmör bland ingredienserna kan ju bara inte slå fel... (89 kr)

Greenland - O&A Almond Body Butter: Jag är löjligt förtjust i body butters och vill a l l t i d prova nya sorter. Efter senaste besvikelsen från Get Fruity behöver jag dessutom en ny burk! (120 kr)

Och så blev det till och med 16 kronor kvar :O)



Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0