Hemklickat 090924


Date: 2009-09-24 Time: 20:43:36
Kategori: Shoppat { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Med posten idag kom ju som sagt ett paket från Eleven. Innehållet ser ni nedan.

Jag behövde ny rengöring och klickade därför hem samma som sist. Ni har väl inte missat att jag har hittat en ny favvo i KEBs Purifying Cleansing Mousse? Jag har ju redan recenserat, men det är värt att säga igen - den är superb!

Det slank ner en ansiktsskrubb från 100% Pure också - Carrot Facial Scrub. Dessutom har jag många gånger svurit över min stora brist på bra ögonskuggsborstar, så en sådan från hyllade märket Japonesque köptes också.

Eleven är duktiga på varuprover, vill jag lova. Bland annat ser ni två tester från Mario Badescu och body lotion från 100% Pure (som jag redan har använt). Just nu myser jag i sängen med en kopp te och doftar fräsch ananas hela jag. Vad gör ni för nåt ikväll?


Kommentarer
Sara - En dalkulla i Österrike

SV. :D visst är han. Dom är underbara, men visste jag de jag vet idag hade jag inte köpt honom!

2009-09-24 22:09:41
http://candis.se
Sublim

Ah, härligt med paket! Lova att du återkommer med recension av skrubben.

2009-09-25 07:23:04
http://www.sublimt.se
Veronica, Beauty Place

Sublim: I promise =)

2009-09-25 07:25:43
Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Man är väldigt låst. Som nu när vi skulle till Österrike när de måste rabiesvaccineras och man ska vänta 100 dagar och göra ett test mm. Om vi hade tagit med dom och de inte klarar testet så får inte dom följa med in i sverige igen, även om de är födda där.

Och när vi bodde i gbg och mina föräldrar bodde i Borlänge och min pojkväns i katrineholm, vi kunde ju inte åka iväg på en helgspa t ex för vi litade inte på något att dom kunde klara av hundarna och ha koll =/ bor man däremot i samma stad är det ju lättare. Men H och jag vill inte fastna på ett ställe än och då blir de ju lite problem. Men jag skulle ALDRIG sälja min lille kille för allt i världen ändå :)

2009-09-25 08:37:08
http://candis.se

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0