Din Stil, vecka 38 - Bästa hårinpackning


Date: 2006-09-22 Time: 17:24:50
Kategori: Din Stil { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Det har blivit lite si och så med Din Stil senaste veckorna känner jag, har glömt bort nytt tema och så har jag inte kommit mig för att posta veckans tips förrän nu. Hoppas det inte gör så mycket. Fick in några bra tips på hårinpackning men hade gärna fått fler, kanske kan köra det här temat någon annan gång också. Är det någon som har förslag på tema för nästa vecka, lämna mer än gärna en kommentar. Här är, hur som helst, bidragen:

Sandra kommer med två olika tips: Jag är dålig på att göra hår inpackningar då och då och jag har bara kört på budgetvarianter då jag gör det så sällan. Men lite har jag provat och jag tycker faktiskt att olivolja passar mitt hår bäst. Får lätt spröda, risiga toppar. Det var min hårfrisör som kom med tipset. Tvätta håret på kvällen,handukstorka håret, massera in olivolja i håret(inte hårbotten utan topparna), vira in håret i varm handuk och sov med det under natten. På morgonen schamponera som vanligt. Det blir mjukt och lent - inte alls oljigt. En annan "vanlig" hårinpackning som jag tycker är bra är L´Oreals anti-breakage. Håret blir mjukt och luktar gott. Pris vet jag inte då jag inhandlar det så sällan, men det får bli en påminnelse om att jag måste bättra mig!

Kelly lämnar kort och gott detta tipset: Jag kan rekommendera Toni&Guy moisture intense remedy hårinpackning.

Själv tycker jag mycket om Redkens hårinpackning i serien All Soft - Heavy Cream. Varje gång jag använder den påminner jag mig om att jag måste göra det oftare för den gör verkligen skillnad, jag brukar använda den på handdukstorrt hår efter schamponering och låter den sitta i under ungefär 10 min (brukar passa på att raka ben och göra kroppspeeling under tiden). Mitt hår blir lättare att reda ut och definitivt mycket mjukare och lenare efteråt. Dryg är den också, stort plus!

Kommentarer
Ivana

Bra tema! Jag letar som en tok efter bra inpackning & allt jag har testat har inte varit så bra. Men Redkens kan vara något för mig. Tack för tipset! :)

Beauty Princess

Ivana: Hoppas du gillar den! Redkens grejer luktar ju så gott också.

2006-09-24 14:20:43

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0