Diorshow Unlimited


Date: 2006-09-25 Time: 21:29:55
Kategori: Smink { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Dior har nu kommit med en variant till av sin omtyckta mascara Diorshow. Diorshow Unlimited ska vara ännu bättre med hjälp av sin halvböjda borste - en slät sida för att förlänga och en böjd sida för att böja och förhöja effekten. Dessutom ska den fungera lite som en hårgel gör för håret och få till en fin form som håller hela dagen. Kanske något för alla er som älskar den "vanliga" Diorshow? Jag har aldrig provat men blev lite nyfiken på den här...

dior unlimited
Bild från Sephora

Kan inte direktlänka pga Flash, men kolla in på Diors makeup-hemsida under makeup och klicka på Diorshow unlimited-loggan i högerspalten om ni vill läsa mer! Jag vet inte hur många återförsäljare som fått in den men ska försöka kika på stan i helgen!

Kommentarer
sabina

uh, det låter deffinitivt som någonting man borde titta närmare på! särskilt med tanke på att den "vanliga" diorshow är en av mina favoriter.

2006-09-25 22:01:18
http://sabinas.blogg.se
Christin

Jag vill prova Diorshow mascaran då jag aldrig provat den förrut men hört att den ska vara jätte bra. Vet inte om jag ska börja testa orginalet kanske, hmm, :)

2006-09-27 15:32:06
http://christinsshopping.blogg.se
Beauty Princess

Sabina: Jag tror det är perfekt för de, som du, som gillar DiorShow! Skriv gärna en kommentar om du bestämmer dig för att prova och vad du isf tycker!

Christin: Alltid kul att testa nytt, hihi!

2006-10-02 20:03:48

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0