Evergreen från Isa Dora


Date: 2006-09-13 Time: 16:35:32
Kategori: Smink { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Höstens look från Isa Dora påminner lite väl mycket om deras vår- och sommarlook tyckte jag. Nu kunde jag inte hitta någon bild på deras förra sminkkollektion men ni kanske kommer ihåg den? Lite grönt och rosa, ungefär. Precis som höstlooken som ni ser här nedanför. Evergreen heter den och är inget som direkt talar till mig - kan hända att det är för att modellen ser lite overklig ut så hela makeupen blir konstig på något vis. Sedan tycker jag att man ska satsa på ett transparent läppglans när man har så mycket färg vid ögonen... rosa läppstift blir för mycket för mig. Den lila ögonskuggan som finns med på bilden ser jag inget av på modellen.. lite tråkigt, jag gillar ju lila toner!

id evergreen

Vad tycker du?

Kommentarer
Jessica

Vad dåligt jag är på att besöka andras bloggar känner jag... Du har ju jättefin blogg och jag har knappt varit här. Ska absolut bättra mig och kika in betydliget oftare!

Sitter med hårinpackning (såg att du skrev om det igår) och ska snart fixa naglarna och sminket inför kvällens klassfest. Lila var ett bra tips! Ska genast ta fram min lila ögonskugga och leka med :-)

Har du några bra tips på fina färger för naglarna förresten? Kram på dig!

Beauty Princess

Jessica: Haha, det kan lätt bli så, men kul att du har hittat in på bloggen nu i alla fall. Och vad roligt att du tycker om den! Hmm... rosa i olika nyanser är alltid fint på naglar tycker jag, gärna en ganska knallig så att den syns. Annars kan du plocka upp en av färgerna i din makeup.. typ lila om du har ögonskugga i den färgen. Jag gillar Mavalas lack, små - så att man får användning av hela burken och prisvärda!

2006-09-13 17:49:27
Goddess

Jag tycker oxå att modellen ser väldigt "perfekt ut" på overkligt sett, och det gör hela sminkningen "fel". Själva färgerna tycker inte jag är fel bara inte ihop samtidigt....tycker jag iallafall.

2006-09-13 22:34:19
http://goddessess.blogspot.com/
Beauty Princess

Goddess: Håller med dig, tycker också om färgerna men inte tillsammans, som du säger. Synd, kunde varit fint och Isa Dora har många fina ögonskuggor.

2006-09-13 22:55:53
Katarina

Tycker de borde byta ut den modellen för hon ser ju för plastig ut! Dessutom har de kört med samma modell alltför länge nu. De skulle haft en mer klassisk blond modell eftersom det är ett svenskt märke. Själv är jag mörk så det är inte för att jag är emot mörka personer, men tycker om det naturligt svenska ändå.

2006-09-14 09:52:19
Maria

Tänkte bara kommentera om ögonskugge-funderingen: Det skulle nog se lite underligt ut med 5 olika ögonskuggor på en och samma gång? :P Och isf borde ju inte nagellacket va med heller, för hon visar ju inte direkt sina naglar ;P

Men kan medge att just de där färgerna inte tilltalar mig så mycket, fast nagellacket såg ju rätt snyggt ut :P Och jag tycker inte hon ser mera plastig ut än många andra sminkmodeller jag sett..? Nåja, smaksak :)

2006-09-19 16:06:11
http://shoppoholic.blogg.se
Beauty Princess

Katarina: Ja, alla företag borde byta ansikte med jämna mellanrum för att hålla inspirationen på topp. Alla tycker vi ju om olika modeller och de flesta stora märken byter ju ansikte eller kör med flera samtidigt!
Maria: Jo det har du rätt i, men personligen tycker jag bättre om lila, så det är mest därför jag tyckte att de borde ha det, så skulle det inte heller likna vårkollektionen så mycket. Smaken är som baken, som du säger...

2006-09-19 16:55:18

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0