Din Stil - Veckans tema, inför v38


Date: 2006-09-12 Time: 00:06:58
Kategori: Din Stil { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Glömsk är vad jag är... har ju helt missat att skriva veckans tema för Din Stil. Nu har ju nästan hela inskickningstiden gått om jag skulle postat det på onsdag. Så det blir förlängning och så får ni lite mer tid på er att skicka in bidrag, nästa vecka blir det istället. Veckans tema är Hårinpackning, så nu tycker jag ni ska passa på att tipsa! Använder ni tillhörande inpackning till schampoo och balsam eller kör ni på någon annan variant? Kanske är ni fantaster av leave-in-varianter?

Skicka bidrag till [email protected] innan onsdag, 21/9 klockan 12:00 är ni gulliga! Och glöm för all del inte tävlingen, där du kan vinna en gratis hårinpackning från Klippoteket! =)

Kommentarer
Josefin

hej tjejen! kul blogg du har! kolla gärna in min! :)

2006-09-12 10:09:57
http://josefinkristin.blogg.se
Beauty Princess

Josefin: Tackar, tackar - kul att du tycker om bloggen! Ska kolla in din mer en dag när jag har mer tid över, nu ska jag laga mat!

2006-09-13 17:50:35

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0