Tävling!


Date: 2006-09-06 Time: 17:05:48
Kategori: Tävlingar { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Då kör vi igång med första tävlingen! Jag har fått en del svar på röstningen om vilka sorts tävlingar ni vill ha, men några fler svar skulle vara välkommet. Har fått en indikation på hur ni vill ha det, men skulle vara bra med lite fler åsikter. =)

Priset i denna tävling är:
Hårinpackning från Klippoteket - 150 ml, bara använd en gång, sedan köpte jag ett Redkenpack där en inpackning ingick och då har det fått bli den sedan dess. Jag tyckte om denna när jag provade, fungerade utmärkt! Innehåller citrongräsolja och är för behandlat, solskadat och torrt hår.

För att vinna vill jag att ni svarar på:
Vilket är ert favoritmärke för hårvård och varför
? Maila svaren till [email protected]. Tävlingen håller på till nästa lördag, senast den 16 september 18:00 vill jag ha in ert svar. Vinnaren betalar för frakten, jag skriver på bloggen vem som har vunnit och då mailar den personen namn och adress till bloggmailen så ordnar vi det praktiska.

**UPDATE: Märk gärna mailet med "tävling" =) **

Kommentarer
Goddess

Roligt med tävlingar. Och praktiskt!
Jag är också en sån som köper för mycket ibland.
Kul att följa.

2006-09-06 20:50:38
http://goddessess.blogspot.com/
Elizabet

Haha håller med ovanstående ibland shoppar jag mer än jag borde;P

2006-09-07 18:08:29
http://Elizabet.blogg.se
Beauty Princess

Goddess & Elizabet: Jag håller med er helt, men så bra om man kan göra någon annan glad med det man kanske inte själv använder.

2006-09-09 16:54:44

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0