Min nya baby!


Date: 2008-10-10 Time: 21:22:28
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Det finns inte många produkter från The Body Shop som jag inte älskar, när jag handlar något därifrån vet jag att jag nästan alltid blir nöjd. Men ibland kommer man över godbitar som är lite extra bra. Som Almond Oil Daily Hand & Nail Cream. Ja, jag kan inte berömma den nog helt enkelt.

Den luktar lovely och precis lagom, den är lättabsorberad - man hinner precis smörja in hela händerna när man känner att den har sjunkit in i huden och redan börjar fungera och, framför allt, mina händer är mjuka och lena i flera timmar efteråt!



Love, love, love!


Vill du ha en ännu fetare kräm kan jag varmt rekommendera Hand Rescue Treatment i samma serie, det är som en butter för händerna och den är riktigt härlig den också. Högsta betyg till Daily Hand & Nail Cream! 


Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0