Recension av MAC Select Moisturecover


Date: 2006-07-03 Time: 19:26:24
Kategori: Recensioner { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag älskar att shoppa i Göteborg, då får man alltid tag i lite mer märken än bara de vanligaste. Som MAC, som tyvärr än så länge bara säljs i Göteborg och Stockholm. För några månader sedan köpte jag Select moisturecover, efter att ha hört lovord om just deras concealers.

Det största pluset med Select är att det känns otroligt bra på och för huden, nästan återfuktande och det gör att det är lätt att arbeta med den, tunna ut och få den att smälta in i huden. Många andra concealers jag har provat tycker jag torkar ut huden runt ögonen så jag blev förtjust i den här så fort jag började använda den. Resultatet blir inte så täckande, det fungerar bra om man inte behöver så mycket "täckningseffekt", om man kan säga så, mindre bra om man har mörkare ringar under ögonen eller mycket kvisslor. Helt ok till vardags, med andra ord, för en naturlig sminkning.

35761-214
Betyg: BBB+

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0