Lumene foam bronzer


Date: 2006-07-09 Time: 13:55:26
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Det här med mousse-produkter verkar explodera i sminkvärlden, nu har Lumene kommit med Foam bronzer som finns i 3 färger och kan användas som lite allt möjligt, verkar det som. Caramel används främst som ett vanligt bronzingpuder på kinder, näsa och haka, Nougat som bronzer eller som highlighter på kinder och under ögonbrynen och Strawberry används som ett rouge. Kan nog funka bra nu i sommarvärmen, på tal om att man inte vill ha lika mycket smink på sig när det är så här varmt och fint.

35761-217

Kommentarer
Mari

Varning för Maybelline ögonskuggorna i mousse form. Superskira och syns knappt. Värsta sminkköpet i år (för min del), tyvärr!

2006-07-09 18:52:18
Beauty Princess

Mari: Ja, de verkade sådär när jag provade dem i butik också. Synd, de såg så söta ut. Rouget verkade sådär det också, men fina färger och härlig konsistens.

2006-07-17 12:47:30

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0