Din Stil, vecka 28


Date: 2006-07-12 Time: 20:58:44
Kategori: Din Stil { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

På förfrågan valde jag förra veckan temat Bästa ögonmakeupremover inför denna veckans Din Stil. Jag har länge kört på samma och tycker alltid det är kul med nytt, så jag ska nog prova några av era bidrag när min tar slut. Här kommer favoriterna:

Carro skriver: Cliniques Eye Make-up remover är bäst! tror den heter så i alla fall. Lagom fet och lätt att få bort smink med, lossnar också mkt få ögonfransar!

Li berättar om något lite överraskande: När jag var på semester så glömde jag min ögonmakeupremover så jag tog det mildaste jag kunde hitta av det jag hade med mig. ACO intim! Den funkade finfint. Bättre än min vanliga Lancome.

Sandra delar också med sig av några personliga favvosar: Två stycken make-up remover som faktiskt fick högsta  betyg i en tidning bland flera märken. Kan ha varit Amelia?!! Den ena är Lancome´s Bi-facil som är suverän och den andra är Oriflames waterproof make-up remover. Båda tar bort vattenfast make-up och man behöver inte gno heller. Båda har två komponenter i som man ska skaka innan man använder. Båda ligger ungefär i samma prisklass, men Oriflame har kampanjpris ibland. Jag började med Lancome, sen läste jag då testet i tidningen och var tvungen att testa Oriflame.Så nu brukar jag  passa på när Oriflame har specialpris omkring 69kr. Sedan jag har börjat använda make-up remover så tycker jag att min ansiktsrengöring fungerar ännu bättre.

Själv tycker jag att Body Shops camomille eye makeup remover är bäst, den är mild men tar bort alla rester av ögonmakeup. Jag tycker att den återfuktar fransarna också, men det kan ju vara rent önsketänkande egentligen. Hur som helst håller jag med Sandra i att avsminkningen fungerar mycket bättre när man har en speciell för ögonmakeup.

oriflameclinique

Kommentarer
M

Fick tips om Lumenes remover i en kommentar i min blogg, den hette någonting i stil med "take away". Inte testat den än dock, men skulle vara bra. Budget, 70 kronor ungefär.

Tack för att du tog med det här temat, jag behövde lite bra tips. Trevlig kväll /M

/K

Tack för tipsen!
Jag har just köpt olivseriens eyemakeup-remover, hoppas jag inte gjort bort mig! :-)

2006-07-12 21:35:09
http://wannabe.webblogg.se
Linda

jag köpte body shops o den tar inte bort den vattenfasta...dessutom svider det riktigt mkt runt ögonen... ingen höjdare :)

2006-07-13 18:35:58
Beauty Princess

M: Det var så lite så.
K: Vad kul med nytt, du får gärna berätta vad du tyckte om den sedan. =)
Linda: Nämen vad synd. Vet dock att BS:s produkter kan vara allergiframkallande för vissa, som tur är har den fungerat bra för mig. Kanske sälja din på Tradera då?

2006-07-17 12:22:59
Ullis

Oriflames vattenfasta remover är ju jättebra. Nu har man uppdaterat denna oxå, finns även i 3 in 1 formula, håll utkik för bra lanseringspris.

2007-07-31 13:22:03
Beauty Princess

Ullis: Aha, det kanske jag ska testa när min från Biotherm tar slut. Budgetvarianter gillar vi...

2007-07-31 13:35:29

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0