Recension av Schwarzkopf OSiS - Glamour Queen volume spray


Date: 2009-03-29 Time: 20:05:42
Kategori: Recensioner { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Ibland är det bra med goodiebags på det viset att jag provar produkter som jag kanske inte skulle ha köpt eller klickat hem annars. Just stylingprodukter köper inte jag så ofta eftersom jag inte använder så väldigt många förutom när det är partydags. Tråkigt nog är det ofta uppsatt som gäller på jobbet för min del, på morgonen värderar jag 5 minuters extra sömn över allt annat.

Schwarzkopfs spray Glamour Queen från serien OSiS är en volymspray som följde med i en goodiebag på Vecko-Revyns Blog Awards i höstas, men som jag har missat att recensera. Nu gör jag slag i saken i alla fall! Jag har främst använt sprayen för att skapa just volym. Till exempel när jag vill ha uppsatt men vill toupera upp luggen och fästa upp den med hårnålar för en lite roligare uppsättning eller efter att ha plattat det och touperat rötterna för volym.

Fördelen med Glamour Queen är att den har en bra pump som ger ett konstant sprayande mot håret när man håller in "spaken" istället för att det kommer i enstaka duschar. Det blir lättare att få ett jämt lager spray över håret med en sådan pump, tycker jag.

Men förutom detta har jag svårt att hitta fördelarna med sprayen - den är rätt lam i sin effekt och det krävs mycket spray för att få till någon struktur i håret. Dessutom försvinner effekten efter bara ett par timmar så en hel utekväll med snyggt hår kan man glömma, volymen lägger sig. Trist! Nu vet jag inte det exakta priset för sprayen eftersom jag fick den som PR-gåva, men då den ju är en hårprodukt som bara säljs på frisörsalonger gissar jag att den kostar några extra kronor. Inget att satsa på, enligt mig, alltså!

BETYG: B (1/5)

Kommentarer
Ninni

Vilken osis alltså...fniss!

2009-03-29 21:18:01

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0