Hårvård av Nivea


Date: 2008-07-12 Time: 19:06:12
Kategori: Nyheter { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Nyheter blir snabbt gamla i bloggvärlden och det var ett tag sedan pressmaterialet om Nivea Hair Care skickades ut men det blir ett inlägg i alla fall, för er som har missat det.


















I september 2008 satsar Nivea, som i stort sett har en komplett samling av skönhetsprodukter (ansiktsvård, hudvård, smink... you name it), på att lansera även hårvårdsprodukter. Personligen är jag en person som inte gillar budgetmärken inom just hårvård, det fungerar helt enkelt inte lika bra på mitt blekta hår, men jag är inte sen att testa - någon gång ska ju vara den första man gillar något! 

Tjugo produkter inom åtta kategorier, bland annat för naturligt/färgat brunt eller blont hår, för färgat hår, för torrt hår, för självfall och några produkter för män. Senare borde de kanske komplettera med produkter även för rött och svart hår, enligt mig. Till mig kom ett paket med serien Colour Protection, så här skall löddras och utvärderas.

Är ni lika nyfikna på resultatet som jag är? 


Kommentarer
Sofia

Klart!

Jag älskar Niveas produkter =)

2008-07-12 20:25:16
http://dreamstreet.blogg.se/
Beauty Princess

Sofia: Kul! För mig är det tudelat, vissa av deras grejer är kanon, vissa inte alls om man frågar mig.

2008-07-13 15:05:28

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0