Isa Dora - Vår 2007


Date: 2007-03-10 Time: 15:53:33
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

image300

Isa Doras vårkollektion Cool Spring går i rosa- och silvertoner och personligen tycker jag att den ser rätt fräsch ut. Säga vad man vill om att modellen fortfarande ser väldigt retuscherad och onaturlig ut men färgerna i kollektionen är våriga och härliga.

Kollektionen består av läppstift & läppglans i rosa ton, trio-ögonskuggan Funky roses med fina aprikosa och rosa färger och ett krämrouge på stick samt rosa nagellack. Min personliga favorit är dock ögonskuggan Platinum, i vårens it-färg silver! Kanon om du vill satsa på en "inne-grej" men inte vill lägga ner överdrivet mycket pengar på det. Ögonskuggan ingår i Isa Doras Gleaming eyeshadow wet & dry - som är lätt att variera i intenstitet genom att bara fukta penseln en aning innan du drar på ögonskuggan.

Kommentarer
Goddess

Har hört att de har kommit ut med mineralsmink, kanske man ska testa. De har många snygga färger, men tyvärr sitter inte deras ögonskugga så bra på mig. Men kanske med en eyeprimer? Jag har aldrig behövt eyeprimer innan, men nu kanske min nya från Oriflame kan komma till användning?!!

2007-03-10 19:25:25
http://goddessess.blogspot.com
Beauty Princess

Goddess: Nja, deras ögonskugga är väl inte den bästa men ofta har de fina färger och eftersom de är rätt billiga tycker jag att det är kul att köpa på sig lite, kul att ha som partymakeup om inte annat. Tycker absolut du ska testa primern!

2007-03-13 19:42:20
YVONNE STENBERG

JAG UNDRAR VART JAG KAN KÖPA SMINKKIT NÅGONSTANS??
M.V.H. YVONNE

2007-03-26 10:37:23
Beauty Princess

Yvonne Stenberg: Oj, det beror på vad du vill ha för sorts sminkkit. På de flesta ställen som säljer smink (Kicks, Åhlens, parfymerier, Make Up Store..) finns hela kollektioner med ögonskugga, läppglans och rouge som passar ihop. Hos MUS brukar de också ha tema-kollektioner med jämna mellanrum, med 2-3 olika skuggor som kan kombineras och ett snyggt läppglans i "rätt" nyans. Hoppas det svaret är bra, annars får du fråga igen =)

2007-04-03 16:51:41

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0