Vinn Lip Finity från Max Factor


Date: 2008-06-22 Time: 15:35:15
Kategori: Tävlingar { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Lip Finity var en av de första produkterna inom kategorin semi-permanent läppstift/läppglans. Ett bra alternativ för dig som gillar stift och vill att färgen ska sitta hela dagen. Upp till 12 timmar lovar Max Factor att Lip Finity ska hålla och även om det inte riktigt stämmer att det sitter såå bra är det bra att slippa applicera nytt hela tiden under dagen. Dessutom kombineras färgen med gloss som gör att det inte behöver se så matt ut om man inte vill.



Jag lottar ut ett Lip Finity i färgen Angelic (lätt rosa-lila) till er läsare. Svara bara på frågan nedan innan den 25/6 klockan 12:00 genom att skicka ett mail med svaret + namn & adress till [email protected] så lottar jag bland bidragen och skickar Lip Finity:n till den som vinner.

Vilken är Max Factors slogan?
A) "Because you're worth it!"
B) "The make-up of make-up artists"
C) "Maybe she's born with it..."
 

Kommentarer
Beauty Princess

Till er som svarat via kommentarer: Är ni gulliga och skickar mail istället så att ni inte ger några ledtrådar till andra :)

2008-06-25 08:01:19

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0