OSIS+ Design Mix


Date: 2008-06-17 Time: 19:42:10
Kategori: Hårvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

OSiS+, som bland annat gör populära Dust It (ja, den är verkligen sådär bra som alla säger) har gett ut en ny kollektion med 6 hårstylingprodukter för olika effekt.

Såhär skriver OSiS+ själva: Nya OSiS Design Mix innehåller 6 stylingprodukter som tillfredsställer alla dina stylingönskemål. De 6 produkterna är speciellt framtagna för att skapa alla stilar och kontraster du vill - använd dem var för sig eller mixa dem för att skapa din egen personliga design. Den nya formulan är anpassad för att du ska kunna skapa olika frisyrer och stilar med REFLEKTION, TEXTUR och KONTROLL.

Förra torsdagen var jag och en glad väninna på förhandsvisning av Sex and The City i Stockholm och fick varsin goodiebag som innehöll (bland annat) en burk SMOOTH från OSiS+. Smooth är en mjukgörande fönkräm i en len, blekrosa färg som slätar ut, ger anti-friss-kontroll och ska skapa naturlig glans. Låter perfa ju! Nu återstår bara att testa... jag kan redan säga att den luktar riktigt fräscht!


Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0