All Soft - The Range


Date: 2008-08-09 Time: 14:45:58
Kategori: Hårvård { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

Söta Sublim efterfrågade för ett tag sedan ett inlägg med en genomgång av alla produkter i Redkens hårvårdsserie All Soft. Självklart får hon det, speciellt som det är min favvoserie så reklamar (finns det ett sånt ord?) jag gärna lite alldeles gratis!

All Soft består av 6 olika produkter, gemensamt för alla är att de fungerar toppen för torrt, behandlat hår och luktar underbart, tycker jag i alla fall.


Schampo: Tvättar rent på en omgång, även med spray eller andra stylingprodukter. Enda minuset enligt mig är att det är en aning odrygt, i alla fall för mitt numera rätt långa hår.

Balsam: En valnötsstor klick balsam reder ut det mesta och har man behandlat hår behövs balsam vid varje tvätt. Bara tänk på att inte använda balsamet i rötterna, då kan håret bli en aning hängigt och "tungt" = volymen försvinner.

→ Inpackningen Heavy Cream: Seriens stora stjärna, enligt mig! Jag vågar nästan våga att du kommer att älska den, bara du provar. Den gör underverk! Jag jobbar på att komma ihåg att göra en inpackning per vecka, som mitt hår skulle behöva - det går sådär...

Velvet Whip: Skyddande produkt som ska fördelas i handdukstorkat hår innan man fönar eller stylar det. Tyvärr får jag säga att jag inte älskar den här lika mycket som de 3 förstnämnda, jag tycker att Velvet Whip varken gör från eller till för mitt hår.

Silk Fuel: Glansgivande behandling som ska göras en gång i veckan efter att man tvättat håret och som sköljs ur efter 5-10 minuter. Har inte testat den här än, men V I L L!


Gold Glimmer: Glansgelé som appliceras i torrt hår för att bli av med friss och få håret att se friskare ut. Underligt namn, men, men... Har inte testat den här helller, tyvärr... någon som sponsrar mig, hehe?

Är ni sugna på att shoppa något från serien kan jag rekommendera Look Fantastic - de har bra priser för produkterna och även bra paket med tex schampo, balsam & inpackning med lite rabatt.

Sublim: Hoppas att den här genomgången gav dig ungefär den info du ville ha, annars får du (och ni andra också) gärna ställa frågor!


Kommentarer
Sublim

Tack rara du för genomgången! Det låter som att både schampot och inpackningen är något för mig. :D

2008-08-09 17:05:13
http://sublim.wordpress.com
Beauty Princess

Sublim: Det var så lite så! :) Ja, jag kan varmt rekommendera båda, som du vet.

2008-08-09 17:11:37
Goddess

Gold glimmer låter ju som en lovande produkt;)

2008-08-09 17:33:48
http://goddessess.blogspot.com
Beauty Princess

Goddess: Ja, jag tycker både den och Silk fuel låter lockande... :)

2008-08-09 18:03:06
GRATIS SMINK!

Vill du ha gratis smink? Klicka bara på länken nedan, eller kopiera och klistra in den i webbläsarfönstret. Hur bra som helst!:)



http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=41560

issa

de e skitbra ju!

fin blogg, kolla gärna in min blogg.

kramar

2008-08-12 18:26:39
http://lasbella.devote.se
Elina

Jag använder också den här serien och jag älskar den! Den luktar ju så gott!!! Gillar heller inte Velvet Whip, tycker inte den gör varken till eller från...

Beauty Princess

issa: Tack så mycket!



Elina: Ja, visst luktar den fantastiskt! Lite frisörkänsla över den sådär...

2008-08-18 20:05:52

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0