Skönhetsrutiner


Date: 2010-06-20 Time: 01:56:04
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Lördagkväll = Minispakväll för en skönhetsjunkie.

Jag började redan för flera timmar sedan med en rejäl hårinpackning innan en god tapasmiddag på El Corazon här i Göteborg med min älskling. Efter myskväll med tända ljus och film passade jag på att ta tag i min helgrutin (som jag i vanliga fall brukar ta på söndagskvällar).

Helgrutinen börjar jag med att noggrant rengöra ansiktet med ansiktsrengöring (just nu från Dermalogica) och fortsätter sedan med att få bort alla döda hudceller med en härlig ansiktsskrubb. När jag sköljt av den och min hud är babylen lägger jag på min fuktmask och låter den ligga på i 10 minuter. Efter de 10 minuterna märker jag hur tydligt som helst att min hud skriker efter fukt för masken är nästan totalt absorberad. Efter att resterna är bortsköljda avslutar jag med min fuktkräm. Aah - det är alltid lika härligt att smörja in ansiktet efter en rejäl sparutin!

Kommentarer
Beuaty by Tanci

Heej!

Vaa när var ni på El corason igår?? Vi var också där runt 8 :)

2010-06-21 07:23:00
http://beautybytanci.se
Veronica, Beauty Place

Beauty by Tanci: Nä, var ni? Vart satt ni? Vi satt vid fönstrena mot gatan ungefär, vid borden för 2 personer.

2010-06-21 20:32:25

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0