Recension: Suhada Nature Facial Scrub


Date: 2010-01-09 Time: 15:26:48
Kategori: Recensioner { 9 Kommentarer }
______________________________________________________

Min ansiktsskrubb från Suhada Nature har stått i mitt badrumsskåp rätt länge utan en recension. Jag skyller delvis på att jag har stått mitt uppe i en flytt och att jag de senaste 2 veckorna har lagt mycket tid på att, tillsammans med min sambo, packa upp lådor, rensa ut och få i ordning i den nya lägenheten.

Idag vaknade jag dock med torrare hy än jag brukar ha, den stramade och bråkade med mig - med all säkerhet på grund av minusgraderna ute just nu. Trots att jag vräkt på med extra mycket fuktkräm senaste veckan, eftersom det är så kallt och blåser ute, har min hy inte riktigt kunnat dra åt sig allt. Dags för skrubb, med andra ord!

Min första tanke när jag tar av locket på min Facial Scrub är att den kommer att vara rätt svårarbetad. Den är nämligen bara som små klumpar av kokosdeg - svårt att förklara men jag hoppas att ni förstår. Jag har några små klumpar och börjar att massera in på fuktad hy. Hälften av skrubben faller ner i handfatet. Doften är väldigt stark av kokos, något som inte verkar gillas av så många. Jag gillar det, men förstår att det kan vara många som kombinerar det med godis eller goda sommardrinkar.

Efter att jag arbetat ett tag med skrubben och masserat hela ansiktet några gånger, sköljer jag av skrubben och blir glatt överraskad av hur lätt det är att få av resterna, något som jag annars kan kämpa med ett bra tag och bli irriterad. Med vissa skrubbar känner jag fortfarande små korn när jag smörjer in fuktkrämen efteråt. Nästa tanke är - WOW! Vilket fint resultat. En lätt, lätt hinna av vattenavstötande olja från kokosflingorna och babylen hud.

Hade det inte varit för att skrubben är svårjobbad och att jag smular ner lika mycket av den i handfatet som jag har kvar i händerna hade Suhada Nature Facial Scrub fått toppbetyg. Att kokosdoften inte passar alla drar också ner betyget en aning. Men stort plus för det låga priset (alla Suhadas produkter kostar mellan 20-59 kronor), att bara naturliga råvaror är använda och, inte minst, för det fina resultatet på min hy. Produkterna köps hos Lidl.

BETYG: BBBB (4/5)

Kommentarer
Josephine (Makeuponista)

Jag har också glömt att recensera min inser jag nu, men jag håller fullständigt med dig, hade den inte varit så svårjobbat så hade det blivit en femma. Underbar produkt! =)

2010-01-09 15:59:01
http://makeuponista.wordpress.com
Veronica, Beauty Place

Josephine: Ska bli spännande att se hur du beskriver den! De flesta verkar ge den låga betyg, så kul att någon håller med mig :D

2010-01-09 16:44:24
amandaaaa!



fråga gärna något i min frågestund. :)

http://fisgris.blogg.se/2010/january/fragestund.html

2010-01-10 00:28:50
http://fisgris.blogg.se/
Tezz från Kungens Kurva

Bra tips att ta de undre fransarna först. Har en känsla av att många gör tvärtom.

2010-01-11 11:40:04
http://www.kungenskurva.se
Veronica, Beauty Place

Tezz: Själv gjorde jag så fram tills för någon månad sedan och fick alltid kladd under ögonbrynen, när jag vinklade ner huvudet. Mycket smidigare att göra tvärtom!

2010-01-11 13:53:27
Kajsa Kavat

Hmmm, det här kanske är en orsak att gå till Lidl någon dag. Låter inte alls dumt. Visst är det så att den är gjord på bara naturliga ingredienser också? Har för mig att jag läst det någonstans.

Veronica, Beauty Place

Kajsa Kavat: Den är underbar, absolut värd ett försök - dessutom är den ju billig också. Nästan längst ner i inlägget hittar du info om att det bara är naturliga råvaror, så det är kanske här du har läst det ;)

2010-01-14 16:18:42
Kajsa Kavat

Hehe, där ser man. Jag har ett bra minne, men det är kort. :)

Veronica, Beauty Place

Kajsa Kavat: Hihi, så kan det vara ibland :)

2010-01-20 21:53:59

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0