Bästa valet för håret!


Date: 2009-06-15 Time: 20:29:14
Kategori: Hårvård { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


En inpackning är helt klart det bästa valet för slitet hår. Jag försöker själv använda min inpackning minst en gång i veckan - ibland mer och, när det är som mest slitet, till och med istället för balsam.

Kérastaste har många bra produkter och masken i den röda burken på bilden är speciellt framtagen för solskadat hår - perfekt att välja för dig som gillar att spendera dagarna i solen på sommaren. GHDs fina tub innehåller en hårmask som ska användas en gång per vecka och bevarar färg & lyster. Philosophys Shear Splendor kan du använda varje dag om du vill, den hjälper till att återställa torrt och näringsfattigt hår. Du hittar alla dessa märken hos HQ Hair.


Det finns en hel del bra budgetvarianter också. Wellas hårkur är min budgetfavvo, den finns att köpa i de flesta matbutiker för dryga 50-lappen. Lee Staffords Hair Growth Treatment Mask ska tydligen få håret att växa fortare vilket jag tror så mycket jag vill på.. men bara den vårdar håret så är det toppen! Köps bland annat hos Accessora.

Kommentarer
Emma

Tack för tipsen =)

2009-06-15 21:32:03
http://umeandbooks.blogg.se/
Veronica, Beauty Place

Emma: Varsågod =) Kul att du gillade inlägget!

2009-06-20 21:21:51

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0