Recension: Benefit Boi-ing Concealer


Date: 2010-11-15 Time: 10:00:00
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________



Ungefär ett halvår efter att jag kommit hem från min semester i USA inser jag att jag inte har recenserat hälften av produkterna jag shoppade på himmelriket Sephora. Jag vet inte om det beror på overload av nya produkter hemma just nu (lyxproblem), på bristen av inspiration som jag hade fram till för en dryg månad sedan eller kanske för att jag helt enkelt har glömt bort att jag inte har skrivit om vissa av produkterna.

I början av året skrev LGB om att det recenserades alldeles för få medelmåttiga produkter och jag börjar tro att det kan vara en stor faktor till att jag glömmer bort att skriva om vissa produkter. Är den inte antingen så dålig att jag nästan förvånas över att en viss produkt säljs på marknaden eller så underbar att jag blir smålycklig varje gång jag använder den, då kan jag missa att rapportera om vad jag tycker. Självklart ska det inte vara så, jag förstår ju att ni är nyfikna ändå. Ni är mer än välkomna att hojta till i kommentarsfältet om det är något som ni saknar recension på eller om ni undrar rent generellt om en viss produkt, det är bara roligt!

Benefit är ett märke som jag i allmänhet tycker väldigt bra om, de släpper ha-begärliga produkter på löpande band, förpackningarna är hur vackra som helst och inte minst brukar det som gömmer sig i burkarna och tubarna vara riktigt bra att sminka sig med.

Concealern Boi-ing är, enligt skaparna bakom produkten, en "branschprodukt" (vad det nu innebär). Jag gissar att de menar att många makeupartister använder sig av den. Jag förstår dock inte riktigt varför - men vi tar det från början. Boi-ing finns i tre olika nyanser, konsistensen är definitivt i tjockaste laget och har den legat i en kall väska så är det nästan svårt att få upp något ur burken. Jag använder den främst under ögonen och köpte den därför att jag trodde att den tjocka konsistensen skulle bidra med en rejäl täckning för de där riktigt trötta morgnarna. Finnarna som ibland poppar upp går rätt bra att sminka bort med Boi-ing, men den rår inte på trötta mörka ringar under ögonen, tyvärr. Concealern är dock väldigt härlig att jobba med, tack vare att den känns krämig när fingervärmen har mjukat upp den en aning.

Boi-ing är helt okej för vardagsmorgnar när du har fått en god natts sömn och bara behöver en concealer för att fräscha till dig lite och higlighta vissa områden. För mig känns den dock bättre att använda för att täcka blemmor och finnar än för att använda under ögonen. Slutsatsen: Har du inte så märkbara ringar under ögonen men ändå gillar en tjock, krämig concealer - då är Boi-ing kanske något att testa. Har du dessutom problem med blemmor då och då så tror jag att det här kan bli en favorit för dig.

BETYG: BBB (3/5)

Kommentarer
Kerstin

Intressant! Jag tycker faktiskt tvärt om; Boi-ing är så täckande att det är den jag tar fram när jag behöver tungt artilleri. Till vardags kör jag med lättare varianter.

Veronica, Beauty Place

Kerstin: Jag tror att det helt och hållet har att göra med vad man har för förutsättningar och vad man vill ha ut av en produkt. Jag behöver en rejäl concealer, helt enkelt :) Men kul att höra någon annas uppfattning av produkten också!

2010-11-15 20:19:59

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0