Nyshoppad fuktkräm


Date: 2010-04-06 Time: 20:29:58
Kategori: Shoppat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Efter att min senaste fuktkräm tagit slut och jag hade skrapat ur burken i alldeles för många dagar köpte jag äntligen en ny för en dryg vecka sedan. Bästa vännen och jag tog en runda på stan för att titta på alla fina vårnyheter och köpa lite nytt och efter en vända in på Åhléns kom jag ut med Intral Soothing Cream från Darphin - en lugnande och återfuktande kräm för känslig hy (som ni kanske förstår av namnet). 

Personligen är jag lite tveksam till säljande hudvårdsexperter - jag vill gärna ha ärliga råd om vad som passar mig och det känns inte riktigt som att jag kan få det när de jobbar som försäljare i första hand. Jag tror inte att jag hade valt den här krämen för dryga 600 kronor om försäljaren inte föreslagit det, men nu är den i alla fall min och jag håller tummarna för att jag kommer att hitta en ny favvo.

Tycker du att försäljare av hudvård ska "sälja in" produkter eller vara mer tillbakadragna?


Kommentarer
M

Jag tycker att en säljares uppgift är att upplysa kunden om vad som finns på marknaden, sedan ska säljaren matcha kundens behov. Om kunden inte vet vad som finns är det svårt att göra ett ordentligt val. Just krämer håller jag dock med dej om är otroligt svårt att sälja/köpa utan att göra en närmare behandling av huden. Jag köper själv mina hudvårdsprodukter av min hudterapeut.. någon annan litar jag inte på.. =]

2010-04-07 09:41:34
http://amadangel.blogg.se/
Veronica, Beauty Place

M: Jag börjar luta åt ditt håll också, att börja gå till en hudterapeut och shoppa - då har ju hon redan tjänat pengar på behandling osv och borde inte vara lika inriktad på att bara sälja, sälja, sälja. Alternativt att alltid köpa grejerna på nätet - då är det ju billigare också.

2010-04-07 14:43:27

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0