Din Stil vecka 9


Date: 2006-03-01 Time: 21:00:46
Kategori: Din Stil { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

din stil v9
Veckans Din Stil fick en mycket bättre uppslutning än förra veckans och jag tackar och bockar för mailen ni skickat in. Nästa vecka satsar vi ännu högre =) (man ska aldrig vara nöjd, eller hur?) Temat för den här veckan var "Min favorit - läppglans/läppstift".

Kajsa skriver: "Mitt favorit läppglans är Dior Addict, det ger en härlig glans och sitter länge, det känns lite kladdigt på läpparna men färgerna väger upp det :)"

Från Susanna får jag reda på att "överlevnadsprodukten nummer 1 såklart är 8hourcream från Elizabeth Arden. Om jag inte hade den hade mina läppar gått sönder ;) Jag använder aldrig läppglans,men för att få ett lite mer sminkat uttryck (+färg) använder jag Rosebud."

Hanna skriver att hennes "favoritläppglans är alla Lancôme Juicytubes. De finns i alla möjliga sorters färger och de varar länge. Det juicytubet jag har nu är nr. 57 Red Sweetheart som är korallfärgat. Dessutom luktar Juicytubsen riktigt gott!"

Sezierra säger att "Jag använder för det mesta Isadoras "Briliant lip shine" nr 81 Purple pink eller Isadoras "Wonder lip"71 Pearly Bronze. Jag är förtjust i just Isadoras för jag får inte lika kraftig allergisk reaktion om jag använder deras produkter. Produkter från Lumenelle tycker jag annars är bra, dessutom utmärkta för min tomma plånbok." 

Anna skriver i sitt mail att "Mitt favorit läppglans är biotherms glossy shine nr 30, den ger perfekt glans och färg. lagom diskret, men ändå så det piggar upp!"

Kicki låter oss veta att "Dior Addict Ultra GLoss nr 631, Rose a rougir är min favorit just nu.
Gillar deras gloss som är lagom tjocka och har fina färger. Den här är lite vårligt skär och gör mig glad! Läppstift använder jag nästan aldrig nuförtiden så där har jag ingen favorit för tillfället."

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen, mitt favoritläppglans är Star Gloss från Lancôme, även om jag har många favoriter. Min sminkväska rymmer nog en 12-13 glans men Star Gloss följer alltid med i ficka eller väska och jag har den i 2 olika färger. Rätt högt pris.. 195 i affärer, men 145 på Tax Free, där jag passat på att köpa dem. Men det är kvalité...


Kommentarer
sammie

är det någon som har tips på ett bra gloss i budgetvariant som är aprikosfärgat?

2006-03-02 16:36:12
Beauty Princess

Sammie: Isa Dora, Max Factor eller Maybelline har alla gloss som är i budgetklassen men som ändå fungerar super och då kan man ju köpa på sig fler färger. De har alldeles säkert något i aprikosfärg. Annars kan du kolla in www.oriflame.se eller www.yves-rocher.se, de har också många fina färger till härliga priser!

2006-03-02 17:13:00
http://beautyplace.blogg.se

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0