Recension: KEB - Hydrating Antioxidant Mask


Date: 2012-01-17 Time: 21:06:34
Kategori: Recensioner { 11 Kommentarer }
______________________________________________________


KEB Swedish Formula är, som trogna läsare vet, ett av mina favoritmärken inom hudvård. Det är KEB och Dermalogica som trängs på toppen. Jag tycker att det är jätteroligt att det finns ett svenskt märke som är en så värdig utmanare till storsäljarna från USA. Märkets body lotion är ett poäng ifrån full pott medan ansiktsrengöringen kammade hem högsta betyg i en recension av mig för ett par år sedan.

Hydrating Antioxidant Mask, en del av goodiebagen från skönhetsbloggträffen i höstas, är senaste tillskottet i min KEB-samling. Masken ska både återfukta och ge näring till hyn med hjälp av E-vitamin och andra aktiva ämnen. På hösten och vintern är min hy rejält bråkig med mig, jag är torr - på gränsen till fnasig - och rödflammig i omgångar. Det gäller med andra ord att hitta snälla produkter som samtidigt gör ett grundligt och bra jobb.

Jag har använt ansiktsmasken en gång i veckan i ett par månader nu och även om jag inte kan säga att jag ser något direkt "långsiktigt" resultat, det vill säga att min hy mår bättre och bättre över tiden, så diggar jag verkligen den direkta effekten. Allra bäst fungerar såklart masken om jag förbereder med ansiktspeeling men även att ha på den under endast 5 minuter efter att jag tvättat av sminket gör skillnad. Min hy blir babylen och väldigt mycket lättare att sminka dagen efter.

Dagen efter, ja - det är då det rejäla resultatet märks. Jag tycker inte att jag märker någon jätteskillnad direkt efter att jag tvättat av ansiktsmasken men när jag vaknar morgonen efter så är det som att masken på något vis har verkat på tilläggstid. Jag är len och mjuk som efter en ansiktsbehandling.

Full pott hade Hydrating Antioxidant Mask kammat hem om den gjort att min hy blev finare och finare över tid. Men så är det ju tyvärr, fin hy är en färskvara som måste hållas efter och den här ansiktsmasken är en bra hjälp på vägen!

*affiliate

BETYG:

Kommentarer
Ninni

Jag spar lite på min eftersom jag har en öppen från Matis, känns så lyxigt att ha lite på lager. Men sen när jag testat ordentligt så kommer jag att skriva om den! :-)

2012-01-17 21:41:33
http://colourbyninni.blogspot.com
Veronica, Beauty Place

Ninni: Förstår att det är kul att ha en som väntar på sin tur. Dessutom brukar, i alla fall jag, bli bättre på att använda produkter mer flitigt när jag vet att nästa väntar på att testas. Är du likadan?

2012-01-18 20:00:02
Josephine

Låter som en fantastisk produkt, och jag har tyvärr inte testat KEB förut! Måste göra det! :)

2012-01-19 21:24:57
http://makeuponista.se
emma

Hejsan :) jag driver en hyffsat nytstartad skönhetsblogg där jag skriver om det mesta inom smink och skönhet. Så tänkte bara ta och tipsa dig om du är intresserad av sånt! Bloggar flera gånger varje dag och dagens tips är några små om hår och hur man tävttar sina sminkborstar utan att förstöra dom. Hoppas du börjar kika in hos mig, skulle bli jätteglad :D

Men ha en bra dag iaf, kram!

2012-01-21 17:04:28
http://makeupisglam.blogg.se/
alexandra

Snygg blogg! Följa varandra på bloglovin?:)

2012-01-22 17:56:59
http://thisisalexandras.blogg.se/
write my essay

Hydrating is te most important thing which my skin usually needs!

Isacs Mamma

Hej Allt bra? jag bjuder på ett

Kanon tips i bloggen!http://isacsmamma.blogg.se/2012/january/gratis-tips-till-er.html

2012-01-24 23:52:47
http://isacsmamma.blogg.se/
Lina

snygg blogg! :) kolla gärna i på min :)

2012-01-25 16:56:59
http://http:/linasvarld.devote.se
Maria

Den ansiktsmasken verkar bra kanske ska prova. Tack för tipset!

2012-01-26 12:36:54
http://ansiktsmask.weebly.com
Clinx

Vill du synas för mina 500 läsare?Då skall du delta i dagens blogg! --> http://abps.myshowroom.se/dagens-blogg/#comment

2012-01-29 13:22:28
http://abps.myshowroom.se
Veronica, Beauty Place

Josephine: Då måste du testa, i alla fall någon av deras produkter. They´re fab!Emma: Tack för tipset, din blogg ser lovande ut.Alexandra: Om du vill följa mig får du gärna göra det, men jag väljer själv aktivt när jag vill följa någon på Bloglovin.Write My Essay: The ground work with a good skin is the most important for a nice makeup.Lina: Tack så mycket!Maria: Ja, testa om du är på jakt efter en ny. Den är riktigt bra!

2012-01-29 16:28:43

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0