Gem Glam by Shu Uemura


Date: 2010-06-13 Time: 14:51:54
Kategori: Kollektioner { 0 Kommentarer }
______________________________________________________


Gem Glam är en så kallad "Seasonal Collection" från märket Shu Uemura. Det är inte riktigt deras vår- & sommarkollektion men ändå en kollektion som hör till en viss säsong och färgerna i Gem Glam hör tydligt sommaren till. Jag gillar promobilden även om den känns en aning tam - det känns som att Shu Uemura kunde ha fläskat på med färgerna en aning mer än vad de har gjort.

Gem Glam är, som hörs på namnet, inspirerad av kristaller och ädelstenar med vackra, strålande färger. Jag skulle kunna tänka mig flera stycken av de fina, pastelliga ögonskuggorna - de skulle vara perfekta till sommaren med bara lite färgad underlagskräm, mascara och beige läppglans. Pastellskuggor är också perfekta att använda som eyeliner, då är det bara att fukta en smal pensel, dra över skuggan och applicera ett jämnt eyelinerstreck vid fransraden.

Vad tycker ni om Gem Glam? Blir ni sugna på någon speciell produkt?

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0