Dagens Cravings 14/7


Date: 2010-07-14 Time: 20:43:07
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________


Det där köpsuget, det sätter alltid in när jag inte får shoppa och ska hålla i pengarna av någon anledning. Just nu sparar jag och sambon för fullt till vårt bröllop nästa år, så jag försöker att inte impulsshoppa lika mycket som jag brukar. Men det slår aldrig fel - har man flera tusenlappar att spendera, ja då hittar man inget och ska man inte öppna plånboken, då dyker allt fint upp framför ögonen, som av magi.

Just av den anledningen försöker jag att inbilla mig att alla fina nyhetsbrev, med ämnesrader som bara handlar om reor eller höstfint, inte lockar mig överhuvudtaget. Hade jag fått välja fritt just nu hade jag dock klickat hem det här fort som ögat.

Private Affair Palette från Lorac. Behöver jag förklara varför? De färgerna på mina ögonlock i höst skulle vara superfint.

NARS Larger Than Life Volumizing Mascara. Jag behöver faktiskt en ny mascara, min smular och har sig just nu. I don't like.

O-Bronze från Smashbox. För att jag, trots värmen och solskenet, ännu inte fått någon bränna att tala om. Dessutom är O-Bronze på rea för 75 kronor hos Eleven - det är för bra för att inte klicka hem! Snälla, kan inte någon annan shoppa den, så att någon utnyttjar superpriset i alla fall?

Kommentarer
Beauty by Tanci

Oo ja skulle genast ha utnyttjat Smashbox O Glow Erbjudandet om inte frakten va så himla dyr. Blir ju 75 + 55 i frakt :(

2010-07-15 07:44:14
http://beautybytanci.se
Ninni

Hejsan hoppsan. Jag undrar lite var de fina vinsterna som jag vann i din blogg (från Medstop) blev av. Jag har inte fått dem. Åker på semester om drygt en vecka och är borta i fyra hela veckor så jag är lite orolig att paketet kommer till posten då och kanske skickas tillbaka om jag inte hämtar ut det i tid...

2010-07-15 16:42:38
http://colourbyninni.blogspot.com
Kabuki-Emma

Åh, superfin palett! Vill också ha!

Veronica, Beauty Place

Beauty by Tanci: Frakt är alltid trist att betala tyvärr. Du får kolla runt och se om du hittar någon rabattkod :)



Ninni: Har svarat till din mail istället!



Kabuki-Emma: Visst är den helt underbar?!

2010-07-24 22:12:36

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0