Green & Clean Spa


Date: 2010-04-17 Time: 13:54:51
Kategori: Nyheter { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Björk & Berries (som för övrigt säljer ett av mina favvoläppglans) lanserar en ny serie hudvårdsprodukter lagom till våren; Green & Clean Spa. Personligen kan jag tycka att det blir lite svårt att kalla det en serie när den bara innehåller 3 produkter, men det kan hända att de planerar att lansera fler om de första tre går bra. Serien kommer att säljas exklusivt hos Kicks från mitten av april och sedan lanseras hos andra återförsäljare (NK och Åhléns bland annat) i juni.




 Super Vitalizing Body Wash är en duschkräm som ska återfukta vintertrött hud och skydda den. Dusckrämen innehåller bland annat ekologiskt odlad rapsolja och källvatten. 125 kronor för 200 ml.

 Super Vitalizing Sugar Scrub passar bra för att skrubba bort döda hudceller efter att det har varit så kallt och förbereda för en fräsch bränna eller brun-utan-sol. Innehåller sötmandelssmör och vitt socker. Den här produkten är den jag blev mest sugen på i kollektionen, en sockerskrubb är alltid bra att ha på vårkanten. 245 för 200 ml.

 Super Vitalizing Hand & Body Souffle återfuktar kroppen med hjälp av sheasmör. Björk & Berries beskriver den som "vispad", vilket låter som en mycket bra konsistens. 265 kr för 200 ml.

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0