November wishes


Date: 2009-11-17 Time: 20:36:56
Kategori: Hudvård { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Här har ni några av mina cravings just nu.

♥ När julen närmar sig blir jag alltid lika barnslig. Jag älskar presenter, men jag har i alla fall plockat så många vuxenpoäng att jag tycker lika mycket om att ge som att få. Jag hoppas att jag aldrig förlorar barnet i mig. Det underbart söta juleljuset kommer från Primal Elements och ska dofta som en blandning av apelsin, kryddnejlika och kryddor... är ni sålda än? I am!

♥ Väldoftande tvålar att tvätta händerna med har jag tyvärr svårt att hitta. Jag är nämligen otroligt kräsen när det kommer till dofter. Jaquas Raspberry Buttercream Frosting Hand Soap skulle dock mycket väl kunna få godkänt av mig. Kanske väl godkänt till och med?

Juicy Coutures parfymer hyllas av många skönhetsbloggare. Vid en snabb sniffning på Åhléns kan jag inte mer än hålla med, de doftar otroligt gott och fräscht. Deras Body Creme lär inte vara sämre den. Särskilt inte för 695 (!) kronor.

Alla 3 produkter finns att shoppa hos Eleven. Förresten.. kom ihåg att titta in här på Beauty Place imorgon, då delar jag med mig av en av mina absoluta skönhetsfavoriter just nu!

Kommentarer
fuck you i´m from småland

vilka härliga produkter! :)

2009-11-17 20:45:18
http://martinastork.blogg.se/
Veronica, Beauty Place

fuck you I'm from småland: Ja, visst är de? Jag vill ha ALLA! Hihi.

2009-11-17 21:08:25

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0