Rise & Shine


Date: 2009-03-20 Time: 21:22:34
Kategori: Nyheter { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag sitter just nu i mitt flickrum, hos mina föräldrar i Göteborg. Hur härligt som helst att bli bortskämd med god mat, en härlig säng och en stor kopp te efter ett par timmars tågresa.

Tänkte passa på att tipsa om Emotibomben Up You Get från Lush. Det är som en liten porös "sten" som innehåller eteriska oljor från lime, citron och grapefrukt. Jag fick den tillsammans med lite annat smått och gott av en god vän i julklapp och blev väldigt positivt överraskad när jag testade den.


Emotibomben läggs på golvet i duschen eller badkaret och i takt med att man duschar och den blöts ner löses den upp och det doftar helt underbart fräscht i hela badrummet. Piggar upp och gav i alla fall mig ett lite större leende på läpparna när jag var färdigduschad. Dessutom är den billig, 39 kronor, så nu tycker jag att alla kan unna sig att testa. Definitivt rätt sätt att starta dagen på!

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0