Guerlain Spring 09


Date: 2009-03-24 Time: 21:06:45
Kategori: Allmänt { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


Paradis Exotique heter Guerlains vårkollektion 2009. Och exotisk är precis vad den är, fylld av massor med knalliga färger. Det känns som att nästan alla märken har börjat plocka upp att det som är hett just nu är att skapa fina paletter, inte bara på utsidan utan även i trycken. I produkterna i Paradis Exotique-kollektionen hittar vi stansade löv i skuggorna och söta mönster på etuierna.

Nu börjar det nog bli dags för nästa "big thing" i sminkvärlden.. jag undrar vad de kan komma på härnäst, som vi inte vet än att vi behöver men som vi inte förstått hur vi kunnat leva utan när det väl börjar säljas?

Guerlains läppglans i KissKiss-serien får tillskott av lite nya färgstarka nyanser i och med nya kollektionen. Jag vet att jag i alla fall aldrig kan få nog av läppglans. Hur är det för er?


Kommentarer
Emilia

Ssamma här! Läppglans har en given plats i min sminkväska :) Ibland blir jag dock förförd av sånnadär skira läppstift men det slutar alltid att jag sitter där med läppglanset i högsta hugg coh glossar på ;D Min favorit just nu är Elizabeth Arden läppglans i färgen "Tropicoral", från senaste bronzing kollektionen. Det är en korallrosa nyans med lite guldskimmer, superläcker nu när vi börjar gå mot ljusare tider :)



Ha en bra dag!



Mvh Emilia.

2009-03-25 11:29:57
Veronica, Beauty Place

Emilia: Läppglans är ett lätt sätt att liva upp en rätt naturlig makeup så det är ju tacksamt. Tropicoral lät som en jättefin färg verkligen, något för mig tror jag bestämt, hihi.

2009-03-29 16:42:41

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0