Shoppat 090613


Date: 2009-06-13 Time: 22:34:49
Kategori: Shoppat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________


Just nu känns det som att jag har shoppat så att det räcker för ett halvår framåt.. nästa helg kommer det antagligen inte kännas så längre. Men man ska passa på medan det är rea på stan. Förutom en massa trevliga kläder fick jag tag i de här skönhetsgodbitarna.

◊ Schampo, Balsam & Inpackning från Matrix Biolage-serie. Det var verkligen dags för ny hårvård och då nappar jag gärna på 3-för-2-erbjudanden som betyder att jag får alla 3 för drygt 300 kronor.

Fuktkrämen Bienfait Multi-Vitamin från L'ancôme. Stort plus för SPF 15, som gör att jag slipper kladda med solkräm i ansiktet.

◊ Min favorit inom eyemakeup-removers Chamomille Gente Eye Makeup Remover från Body Shop. Fotkrämstest på köpet är najs.

Duschkrämen Fresh Burst från Dove skulle kunna vara den duschkräm som doftar absolut godast i budgetklassen! 25 kronor och jag kan inte få nog av att sniffa på den. Köp!

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0