Recension av Oriflame - Icy Foot Balm


Date: 2009-06-14 Time: 20:13:53
Kategori: Recensioner { 0 Kommentarer }
______________________________________________________


Skulle jag få gissa på vilken kroppsdel som blir mest bortglömd av oss svenskar, skulle jag lätt sätta pengar på fötterna. Inte så konstigt, eftersom vi stänger in dem i mer än 6 månader, i varma skor och stövlar. Att de ska fram i fina sandaler och flip-flops kommer vi ihåg först när det är ett par veckor kvar och pedikyrerna bokas flitigt på alla salonger.

Jag är precis likadan själv och passade därför på att testa Oriflames nyhet Icy Foot Balm, när jag fick PR-material om den. Smidigast är det såklart att använda den på kvällen, sova med den och slippa allt kladd. Men ska du ha strumpor i skorna på dagen så funkar det att applicera den och dra på strumporna ett tag efteråt.

Icy Foot Balm, enligt Oriflame: Underbart svalkande och återfuktande fotcreme med extrakt från vattenmelon som mjukgör huden. Innehåller även svalkande mentol. Nja, jag håller väl med sådär... till en början får jag nämligen en nästan hettande känsla på fötterna efter att ha smörjt in dem med fotkrämen. Den håller i sig en dryg halvtimme och den svalkande effekten av mentol märker jag faktiskt inte alls.

Däremot är inte hettan obehaglig på något vis och doften - som är en fin blandning av melon och mentol - är precis lagom och känns fräsch. Morgonen efter att jag har smörjt in fötterna med Icy Foot Balm är de dessutom förvånansvärt mjuka och jag märker skillnad. Jag önskar dock att fotkrämen hade varit lite tjockare i konsistensen och att den inte hade tagit så otroligt lång tid att absorberas. Ungefär 5 minuter tar det... så här är det inte tal om att dra på sandaler över bara fötter direkt efteråt. Icy Foot Balm kostar 85 kronor vid normalpris, just nu dock bara 39 kronor.

BETYG: BBB (3/5)

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0