Julklappstips #5 - Till mamma


Date: 2008-11-13 Time: 20:09:14
Kategori: Presenttips { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Alla som läser den här bloggen någorlunda regelbundet vet nog om att jag älskar The Body Shops hudvårdsprodukter. Så att minst en av deras grejer skulle dyka upp bland julklappstipsen borde inte vara någon överraskning - jag älskar att julhandla på TBS. Ibland brukar de anordna en kundkväll med jultema - passa på att gå på någon sådan om de fixar i din stad, det är hur mysigt som helst med glögg, pepparkakor och mängder med härliga produkter!

     

Jag kan nästan lova er att er mamma skulle älska Oliv-serien om hon fick den i julklapp. Buttern är såklart underbar och det är lite lyxigt att dessutom ha en kompletterande serie med body scrub och shower gel. Se till att få allt inslaget i lite cellofanpapper så ser det extra fint ut! Vet du att din mamma gillar fruktiga dofter bättre finns det lika många alternativ inom det området.

Shower gel: 102 kronor
Body Scrub: 215 kronor
Body Butter: 165 kronor

Kommentarer
Annika

Du får komma till Sthlm på vår nyinvigning nästa vecka!



Eller så har vi planer påa tt fixa en bloggkväll, då hoppas jag att du kommer!



/A

CrazyNails

Oliv doften är min favorit!

2008-11-17 19:42:58
http://crazy-nails.blogspot.com/

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0