Djuprengörande mask


Date: 2008-07-07 Time: 18:57:33
Kategori: Hudvård { 3 Kommentarer }
______________________________________________________


Det finns en uppsjö av olika ansiktsmasker som fungerar djuprengörande på marknaden. Det är lite synd att säga, men igår när jag letade efter en att klicka hem fanns det nästan för många. Men, men... dagens i-landsproblem!

Fick i alla fall en idé att sätta ihop ett lyx-eller-budget-inlägg, det har inte fått vara med på bloggen på länge. Många av Tvåls produkter lockar mig, särskilt deras masker med honung, choklad osv... det är svårt att inte känna sig sugen helt enkelt. Just den på bilden kostar 99 kronor hos Eleven. 

Men... igår fick det bli syftet som tog överhanden - jag vill ha en mask som drar ut orenheter, minskar porerna och inflammationer i dem och gör T-zonen lite mindre fet. Av någon anledning har jag nämligen gått från torr till fet hy och vet inte vilket jag gillar minst. Men jag får se det positivt - nu får jag chansen att testa en helt ny sorts produkter!

Dr Brandts Poreless purifying mask lät precis som den jag letar efter, så den är på väg hem till mig från Hudoteket just nu. Har aldrig handlat därifrån innan, men so far so good... 390 kronor fick jag hosta upp, så jag hoppas den är värd det!

Kommentarer
inthemake

Åh jag har faktiskt inte testat Dr Brandt, men allt jag hört om märket av de som provat deras produkter har varit positivt

2008-07-08 08:28:30
http://inthemake.blogg.se/
Beauty Princess

inthemake: Första intrycket är bra i alla fall, vi får hoppas att det du har hört stämmer bra :)

2008-07-11 11:00:49
S

Att du har gått från torr till fet hy är pga att huden inte fått tillräckligt med fukt när den varit torr, då skyddar sig huden genom att producera mycket talg. Så återfukta huden ordentligt, även om den blivit fet!


Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0