Recension av: Biotherm - Light Catch Concealer


Date: 2008-01-22 Time: 20:59:55
Kategori: Recensioner { 12 Kommentarer }
______________________________________________________

I min favoritlista för det här året utsåg jag concealern Light Catch från Biotherm till min absoluta favorit. Och det är inte utan anledning, hittills har jag inte testat en concealer som jag tycker är lika lätt att jobba med som denna.

Light Catch är en ljusreflekterande concealer, alltså en som gör att mörkare områden framstår som fräschare och mindre framträdande. Jag använder den främst under ögonen men även då det dyker upp plitor i ansiktet. Biotherm har, som så många andra de senaste åren, valt att utforma sin concealer som en penna med pensel längst ut som man applicerar med. För att få ut mer "kräm" trycker man bara längst ner på pennan. Personligen tycker jag att det är lättast att sedan arbete in det med fingrarna för jämnast resultat men det fungerar bra med pensel också.

image388

Vad jag tycker mest om med Light Catch är att den är lätt att variera, till vardags ser det naturligt ut och till fest när man kan behöva ett lite mer täckande resultat blir det precis lika bra. Fixerar man bara med puder sitter concealern dessutom bra hela dagen. Samtidigt slipper man den uttorkande effekten som kakconcealer kan ge. Ja, Light Catch är verkligen nya favoriten!

Enda minuset är att det kan behövas rätt mycket av concealern för att få till ett resultat som jag är nöjd med, den är med andra ord inte så dryg. Men den är å andra sidan i medelprisklassen, ett par hundralappar där jag köpte den och inte den dyraste jag köpt. Så det kan jag leva med.

BETYG: BBBB

Kommentarer
Karolina

Är helt på din linje! Den här concealern slår YSL-pennan som hajpas lika oförtjänt som jämnt och ständigt, vilken dag som helst!

Kristina

Låter ju bra, kanske man ska testa:)

2008-01-24 10:01:46
http://eyeonbeauty.tjejsajten.se
Beauty Princess

Karolina: Har inte provat så vet inte om det är oförtjänt men Biotherms är toppen!

Kristina: Väl värt ett försök. :O)

2008-01-29 20:37:56
Sunniva

Hej babe.

Vilket nr är det på den som jag lånade av dig?

Puss!

2008-02-05 18:58:38
Beauty Princess

Sunniva: Det var nr 15 på den. Puss på dig vännen!

2008-02-06 21:14:51
Anonym

snälla hjälp!

jag har köpt en sådan concealer idag men jag får inte ut någonting? Hur får man ut krämen?



tacksam för svar

2008-06-27 13:59:32
http://missleea.blogg.se/
Beauty Princess

Miss Leea: På undersidan av "pennan" har du en knapp som går att trycka in. Om du trycker på (en gång brukar räcka per applicering) så får du ut en klick concealer. Hoppas det går bättre nu!

2008-07-11 11:08:57
Silversara

Den här nr. 15 är det en bra nyans?

Har läge att köpa en av en bekant i just den nyansen men har inte sett den "live".

Vore tacksam om någon kunde tala om hur pass mörk den är. Jag vill nämligen ha en ganska ljus concealer eftersom jag inte solar särskilt mycket och har ganska ljus hy....

Tack på förhand

2008-07-11 13:03:38
Beauty Princess

Silversara: Jag tycker nr 15 är riktigt bra för ljus hy. Jag har, precis som dig, rätt ljus hudton sedan jag har slutat sola solarium och behöver för det mesta den ljusaste i skalan för både foundation och concealers. Fast det är klart - det är ju alltid bäst att testa live.

2008-07-12 18:37:27
Susanna

är det nr.15 som är på bilden? Vet du vilka nyanser den finns i? Alltså om var i skalan nr.15 ligger? Ljus/medium eller mörk?

Susanna

Ps: jag ser nu att du skrev bra för ljus hy! :)

Beauty Princess

Susanna: Jepp, det är nr 15 på bilden och den är toppen för ljus hy :) Tror tyvärr inte att utbudet av olika nyanser är så jättestor.

2008-08-15 21:55:48

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0