PRET-ty:s bloggtema - Vad saknas i badrumsskåpet?


Date: 2008-02-06 Time: 21:37:10
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Den här veckan är bloggtemat på skönhetsnätverket PRET-ty: Vad saknas i badrumsskåpet? Perfekt initiativ tycker jag; nu kan ju alla skriva om vilken sorts produkt som saknas och få tips på bra varianter från alla andra!

Mitt badrumsskåp skriker just nu efter en tonad dagkräm. Dels eftersom jag börjar få slut i min tub med vanlig fuktkräm men också eftersom jag inte har testat en tonad innan och är väldigt nyfiken. Jag är helt ok med att betala några kronor extra om den ger ett riktigt bra resultat och den får gärna finnas i "vanliga" skönhetsbutiker (typ Kicks, Parelle, Åhlens) eftersom alla mindre skönhetsmärken inte finns i Etuna.

Så nu hoppas jag på massor av bra tips! Och för er som inte skrivit om veckans tema än, hoppa gärna på...

Kommentarer
Ninni

Jag är fullständigt galen i Clarins färgade dagcreme Creme de soins. Den är superskön och så älskar jag doften som är lite medicinsk. Be att få ett prov på den så får du se! Den är bara bäst!

2008-02-06 21:47:07
EyeOnBeauty

Använder själv inte nån färgad dagkräm men Clarins lär vara bra:)

Linnéa

nivea har en bra tonad hudkräm :)

Maria

Estee Lauder har en bra, Tinted Daywear Plus SPF 15. Sedan älskar min
mamma Elisabeth Ardens Sheer Lights...

2008-02-07 19:53:37

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0