Sommar med Stila


Date: 2007-05-24 Time: 21:03:43
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag älskar Stilas söta förpackningar och design på sitt smink. Det känns som att just tryck och mönster i sminkprodukter börjar bli stort och sprida sig bland fler och fler märken just nu.

image331


Sommarkollektionen
från Stila innehåller 3 nya färger på Lip Glaze, inspirerade av sommarn, ögonskugge-och-kajal-paletter i grönt, rosa och grå-silvrigt (där man har en highlighterfärg, en huvudfärg och en skugga i mitten som fungerar som kajal) och en duo-rouge med två olika färger att kombinera. Dessutom har de lagt till SPF 15 i sin bronzer, inte alls fel! Flaskan på bilden, som också ingår i kollektionen, innehåller en sorts fuktolja med lite färg som sprayas på.

Inte så experimentell kollektion kanske, men perfekt att satsa på om du gillar multiprodukter och inte vill köpa på dig ett helt lager med nytt smink i sommar. Bara en skuggpalett och duorouge gör ju att du har kommit en bra väg till en snygg makeup.

Kommentarer
Mia

Det var fina! Gillar stilas söta förpackningar!

2007-05-25 10:38:31
http://mite.blogg.se
Beauty Princess

Mia: De är underbara!

2007-06-01 21:06:00

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0