Recension av Scholl - Kräm för spruckna hälar


Date: 2007-05-22 Time: 22:20:32
Kategori: Recensioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Scholl är i mångas ögon experten på fotvård och många märken har kopierat deras geniala Party feets - små kuddar för att undvika skavsår och blåsor i höga klackar. Själv har jag aldrig testat Party feet, men skulle gärna vilja. Hursomhelst damp det ner ett paket i min brevlåda för några veckor sedan och det innehöll 2 tuber med Scholls nya "Kräm för spruckna hälar" samt en vanlig fuktkräm.

"Kräm för spruckna hälar ger dig ett synligt resultat efter 3 dagar och du får lena och mjuka hälar på en vecka" lovar Scholl. Tanken är att man skall använda den som en kur i 7 dagar, morgon och kväll och att man sedan ska ha lena, fina fötter.

Det skall väl sägas att jag inte har överdrivet med sprickor på mina hälar - men de är torra och har små förhådnader - som så många andra är jag rent ut sagt kass på att ta hand om fossingarna. Efter att jag använt Scholls kräm i en vecka märker jag faktiskt skillnad, men ingen dramatisk. Mina hälar är mjukare men inte riktigt så fina som jag skulle önska.

Krämen i sig är relativt lättabsorberad och har en lätt lukt - som dock känns lite klinisk, lite som en salva. Jag tycker mig se att krämen lägger sig som en hinna över hälarna efter att jag smörjt in fötterna, hinnan försvinner dock efter någon timme - men, jag tycker det känns lite som att krämen luras eftersom hälarna ser direkt släta ut efter insmörjningen. Jag tycker också att det är lite trist att man behöver smörja både morgon och kväll, på morgonen känns det så kletigt att behöva göra det - det tar ju ändå några minuter innan krämen sugs in i huden. Men - jag tror att i kombination med att man filar fötterna en eller ett par gånger i veckan kan den här krämen vara kanon att varva med sin vanliga fotkräm, som en kur med jämna mellanrum tror jag den fungerar bra.

image330

Betyg: BBB (3/5)


Kommentarer
Sophia

för min mammas hälar var den rena mirakelkrämen! :)

2007-05-22 22:22:37
http://kortashorts.blogg.se
Maria Salong

den är väldigt bra.

2007-05-23 20:22:04
http://www.salong.se
Beauty Princess

Sophia & Maria Salong: Smaken är som baken, så här är det nog med många produkter - att den fungerar kanon för vissa men inte för andra. Enda sättet är att testa, men det kan ju bli en aning dyrt, tyvärr.

2007-06-01 21:07:55

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0