Lumene - My Autumn Beauty 2007


Date: 2007-08-06 Time: 19:22:37
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

image363
       
Lumene's
höstmakeup My Autumn Beauty är sotade ögon med en gnutta silver, matt hy och nude-färger på läpparna. 

Med kollektionen introduceras nya produkten Nude Touch Cream, som är ett läppglans som ger "krämig glans". image368Nytt är också Beauty Base Highlighter Trio med - precis som det låter - tre highlighters som kan appliceras under brynen, på övre delen av kindbenen, på läpparna... you name it. Låter bra för de som vill ha snabb-makeup som ändå ser fräsch ut. My Autumn Beauty innehåller också 2 nya nagellacksfärger och 2 nya ögonskuggsduos.

Tyvärr har jag inte så bra erfarenheter av Lumene, deras ögonskuggor är svårjobbade och "hårda". Men ska nog spana in Nude Touch Cream snart ändå.

Kommentarer
Sminkan

Jag har inte testat så mycket från Lumene, bara deras ögonskuggebas och en singelögonskugga som faktiskt är jättebra, och så läppstift. Men den här kollektionen lät ju rätt spännande ändå. Kul tips. Måste kolla efter den i affärerna.

2007-09-05 17:39:27
http://www.sminkan.blogg.se
Beauty Princess

Sminkan: Ja, den ser onekligen riktigt lockande ut. Jag har inte hunnit kolla in den, men antagligen i helgen :)

2007-09-06 21:34:54

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0