Stilbyte hos Eleven


Date: 2006-03-05 Time: 18:09:49
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Efter en härlig eftermiddagspromenad med mp3-spelaren på högsta volym kom jag hem till trevliga nyheter från Eleven. De har nu (äntligen) valt att visa vilka färger som finns på de olika produkterna genom att endast ha en produkt i visningslistan under kategorin (tex läppglans) och sedan när man klickar på den kommer man in till de olika varianterna av produkten, tex rosa, rött osv. Usch, vad jag känner att jag låter snurrig, men det är väldigt lätt egentligen; kika in under Dessert Beauty Plumping Lip Candy för att se själv :-)

Den här var föresten hur söt som helst... läppbalsam som är bra för små munsår men även för daglig vård av läpparna. Tycker jag kan vara bra så här i kylan (som borde bli vår när som helst!) Den köper du också hos Eleven.


Kommentarer
hannahsthlm

oh la la..det där läppbalsamet verkar ju awesom..tack för tipset=)!

2006-03-08 15:16:29
http://hannahsthlm.blogg.se/
Beauty Princess

Hannahsthlm: Det var så lite så. Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte sedan, om du provar =)

2006-03-08 18:24:29
http://beautyplace.blogg.se

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0